Getuigenis van een vrijschoolklant

Lieve fans,

Je kent mijn vrijschool, je hebt interesse, maar je aarzelt om er aan te beginnen. Niet enkel om het tarief, maar ook omdat je vreest dat het niet zal helpen, dat je nooit een sexueel bevredigend leven zal leiden.

Daarom deze keer de andere kant: geen reclame, maar de getuigenis van een vrijschoolklant. Ik mag zijn mail publiceren met zijn toestemming, uiteraard zonder naamvermelding. Hier komt zijn verhaal, lees het aandachtig, ik geef toe dat ik me er fier bij voel.

“Ik ben 35 jaar, niet onknap, maar had totaal geen zelfvertrouwen.

Op café lukte het me nog net om een vrouw aan te spreken. Maar als het verder ging, klapte ik helemaal dicht. Omdat ik wist dat het in bed toch niet zou lukken.  Ik was al die ontgoochelingen beu en dacht, hier moet iets gebeuren!

Ik kende de site van Hot Marijke en wist dat ze een soort school had om te leren vrijen. Ik vond het nogal duur: 1.250 euro voor zes lessen. Toch dacht ik, ik heb al aan onnozeler dingen geld uitgegeven en als het mijn sex verbetert, waarom niet proberen? Als ik het niet riskeer zal ik het nooit weten.

Ik dacht dus, verrek, ik doe het! Ik belde naar 0498/616443. Een lieve sexy stem gaf me alle info en ik maakte een afspraak. Ik trilde van de zenuwen.

Begin augustus 2021 ben ik begonnen met de vrijschool van Marijke.  Ik belde met knikkende knieën aan. Marijke deed open, amai in het echt is ze veel mooier dan op foto moet ik zeggen. We gingen naar boven. Ze stelde me meteen gerust en ik voelde me na 5 minuten al op mijn gemak, echt waar. Ook is het een zeer gezellige studio waar ze ontvangt.

We spraken eerst over wat ik vond wat er moest veranderen. Het was een kort leuk gesprek en dan begon de praktijk. Amai, dat was genieten! Na de eerste les liep ik op wolkjes. Het was echt aangenaam. Ik klungelde nog wel, maar toch gaf Marijke me mijn gevoel van eigenwaarde terug. Elke les werd ik beter. Stapsgewijs leerde ik hoe ik echt goed moest kussen, vingeren, likken, en ja, de daad zelf. Alles wat belangrijk is om goed te vrijen.

In oktober 2021 had ik mijn hele cursus afgewerkt en mijn vrijbewijs op zak. Ik was klaar voor het echte leven. Gedaan met frustraties.

En nu komt het geweldige nieuws! Onlangs heb ik een vrouw leren kennen. Het klikte meteen tussen ons. Toen we verder gingen en in bed belandden, jaja, dacht in onmiddellijk aan de tips die Marijke me had gegeven. Alles kwam als vanzelf! Ik voelde me als James Bond, haha.

En dat het loonde! Mijn vriendin zei dat ik de eerste man was die haar echt aandacht gaf en deed klaarkomen op een intense manier. Ze huilde van geluk. Mijn hart deed een sprong, nooit heb ik me beter gevoeld: ik was nu pas een echte man, eindelijk.

Dankjewel Marijke. Je hebt mijn leven veranderd, ik ben nu altijd goed gezind, ik stap iedere ochtend lachend uit mijn bed. En sex is voor mij nu fantastisch.

Ik kan je vrijschool aanbevelen aan iedereen…

Dikke kusjes van X”

KLIK HIER VOOR DE VRIJSCHOOL