vrijschool

*
Ik ben iedere dag beschikbaar van 9 uur ’s morgens tot middernacht, ook tijdens weekends en op feestdagen. We spreken af in Knokke!
Contacteer mij!

Ik ben 7/7 beschikbaar van 9 tot 24 uur, ook weekends en feestdagen.
Je kan telefonisch reserveren voor vandaag of online voor vandaag of later.

Bel me vanaf 8 uur, minstens één uur vooraf.
Anoniem en sms’en worden nooit beantwoord.
Reken bij mij af met cash, bank- of creditcard.

Ik spreek enkel af met deftige nederlandssprekende blanke personen.

 

Waarom zou je mijn vrijschool volgen?

Je bent voor 100 % tevreden over jouw sexleven? STOP! Lees dan niet verder! Je bent een gelukzak, proficiat!

Je hebt weinige of negatieve sexervaringen? Je wenst maar zelfzekerheid? Of je bent nog maagd en je verlangt dat jouw 1e keer sex een prachtige gebeurtenis wordt, een heerlijke herinnering voor de rest van jouw leven? Lees dan verder: dit is precies wat jij nodig hebt!

Geestelijke ontwikkeling kan op de universiteit, lichamelijke ontwikkeling kan op de sportschool, dat is algemeen aanvaard: het wordt aangemoedigd en bewonderd. But what about SEX? Dat moet je blijkbaar zomaar kunnen, uit jezelf, zonder enige professionele begeleiding? Nonsens, onmogelijk.

Ik ben jouw persoonlijke sexcoach!

Een geil sexleven hangt dikwijls af van het toeval: indien je het geluk hebt om x aantal malen in bed te duiken met ervaren partners komt het dik in orde. Helaas heeft niet iedereen die chance. Wat indien je verlegen bent of nog maagd of te weinig goeie vrijpartijen hebt meegemaakt om te kunnen (laten) genieten?

Je kan goeie sex niet aan jouw partner(s) bijbrengen als je er zelf niets of nauwelijks iets van kent of als je negatieve dingen hebt meegemaakt. Deskundig word je enkel door iemand met ervaring, zoals ik. Het doel is door zelfzekerheid telkens weer een feest in bed te beleven!

Mijn vrijschool is jouw ultieme kans om een subliem sexleven te leiden, een eindeloze bron van puur genot, levenslang! Durf aan jezelf en mij toe te geven dat jouw sexleven beter kan. Dat is absoluut geen schande, integendeel.

Kom in alle discretie (niemand weet het!) mijn cursus volgen en je wordt eindelijk een geweldige minnaar of minnares. Opgelet! Jouw bedpartners zullen verslaafd zijn aan jou. 🙂

Noteer dat mijn vrijschool volgen enkel mogelijk is bij mij privé in Knokke, dus niet op verplaatsing.

Wie komt in aanmerking?

Mijn vrijschool staat open voor iedere Vlaamse of Nederlandse man, vrouw of koppel, (+18), ik ben 100 bi, dus alle lieve mensen die sexueel onzeker zijn en verlangen naar know-how: van harte welkom!

De reden doet er niet toe, het belangrijkste is dat je zélf wenst dat het anders en vooral beter wordt! Ook personen die goed op weg zijn maar zich willen vervolmaken, heb geen gène: bij mij leer je de fijne kneepjes van de Kunst van het Vrijen.

En nogmaals: onervaren koppels zijn zeer welkom, ook als één van beide of allebei nog maagd zijn. Met liefde en geduld breng ik jullie op de lekkere weg van heerlijke plezierige sex!

Lees aandachtig verder onder het rode kader: jouw sexleven wordt eindelijk een droom!
TARIEVEN

• 250 euro per les, 6 lessen van telkens 1 uur, in totaal 1.500 euro.
• 1.250 euro indien je de volledige cursus bij de 1e les afrekent: dan krijg je de 6e les van 250 euro GRATIS!

Hoe werkt het?

Goedele, Lotte, Kaat en andere sexuologen hebben straffe voorlichtingsboeken en geven interessante therapieën om je sexueel te helpen. Maar, denk jij nu écht dat je goeie sex kan leren uit boeken of door er eindeloos over te babbelen? NEE! Evenmin als voetbal, tennis, golf of schaak. In het beste geval ken je uiteindelijk de THEORIE, de regels. Sex écht leren, zoals het hoort, kan echter enkel in de PRAKTIJK, “aan den lijve”!

Je moet het terrein op: in dit geval is dat mijn heerlijk bed. De Kunst van het Vrijen, lekker sexplezier, leer je enkel in REAL LIFE: elkaars warme lichaam voelen en bespelen, zodat je weet hoe je elke bedgenoot tot heerlijke hoogtepunten  kan brengen. Geen enkele sexuoloog kan jou dat met theoretisch gelul aanleren.

Geen afgang, geen frustrerend geklungel meer: dank zij mijn vrijschool zal je indruk maken op elke bedpartner en haar steeds terug doen verlangen naar jouw geraffineerd liefdesspel.

Je volgt bij mij in privé – enkel jij en ik- mijn vrijcursus van 6 lessen. Liefdevol en speels leer ik jou in action hoe je een perfecte minnaar wordt die zijn partner(s) passioneel voor 100 % doet genieten.

Tempo?

Ik raad je aan om 1 vrijles van 1 uur om de 2 weken in te plannen zodat er een continuïteit is. Je hebt dan tijd om na te denken over wat je nog verbeteren wil aan jouw vrijkunsten. Noteer wel dat deze cursus voltooid dient te worden binnen de zes maanden.

Wat leer ik jou?

Alles waarmee je een vrouw tot extase brengt: tongzoenen, kussen, likken, strelen, masseren, vingeren, beffen, neuken in verschillende standjes, enzovoort.

Vergeet het advies van sexblaadjes, boekjes & bijbels, alsook het belerend gebrabbel van seksuologen & voorlichters die hun “wijsheid” zelf uit “gespecialiseerde” lectuur halen of van het internet plukken. De clou is dat ze er in hun eigen sexleven veelal niks van bakken vanwege… te weinig ervaring! Ze leren jou NIETS: het is tijd- en geldverspilling.

Enkel in de praktijk – in real life – met mij als jouw sexcoach word jij een zelfzekere minnaar. Je zal direct aanvoelen wat een vrouw verlangt en je wordt een lover die weet waar het om gaat, een man die het kàn!

Ik vergeet ook het gevoelsmatige aspect niet. Het gaat immers niet enkel om sexvaardigheid, de psychologische kant komt eveneens aan bod: ik speel in op jouw karakter, jouw behoeften, jouw diepste wensen en wat  je begeert.

Het is dus echt een privé-cursus “op maat”, zeer persoonlijk en je zal je er werkelijk goed bij voelen. Jouw know-how zal met elke nieuwe les groeien en uiteindelijk zal je elke vrouw totaal kunnen bevredigen.

Aarzel niet, trek je stoute schoenen aan, mijn vrijschool is veel belangrijker en ingrijpender voor jouw verdere levenswandel dan een rijschool, want:
– indien je niet kan rijden bestaan er andere oplossingen: met iemand meerijden, liften, het openbaar vervoer of een taxi nemen.
– als je (nog) niet kan vrijen is de beste methode om deze Kunst bij mij in bed te leren.
– mijn vrijbewijs = € 1.250, minder dan 1/2 van een rijbewijs =  + € 3.000!

Vrijbewijs

Na het beëindigen van mijn cursus ontvang je jouw persoonlijk vrijbewijs, waarmee je levenslang 10 % korting krijgt op mijn basisprijs van één uur privé, niet te combineren met eventueel andere kortingen die op dat moment in voege zijn.

Ga voor een top-sexleven!

Aarzel je nog? Lees dan de blije getuigenis van één van mijn dolgelukkige vrijschoolklanten HIER en bestel hiernaast jouw “Lessons in Love”.