vrijschool

*
Ik ben iedere dag beschikbaar van 9 uur ’s morgens tot middernacht, ook tijdens weekends en op feestdagen. We spreken af in Knokke!
Contacteer mij!

Bel me vanaf 8 uur, minstens één uur vooraf.
Anoniem en sms’en worden nooit beantwoord.
Reken bij mij af met cash, bank- of creditcard.

LIFE
Ik spreek enkel af met deftige nederlandssprekende blanke personen.

Waarom zou je mijn vrijschool volgen?

Je bent voor 100 % tevreden over jouw sexleven? STOP! Lees dan niet verder! Je bent een gelukzak, proficiat!

Je hebt weinige of negatieve sexervaringen? Je wenst meer zelfzekerheid? Of je bent nog maagd en je verlangt dat jouw 1e keer sex een prachtige gebeurtenis wordt, een heerlijke herinnering voor de rest van jouw leven? Lees dan verder: dit is precies wat jij nodig hebt!

Geestelijke ontwikkeling kan op de universiteit, lichamelijke ontwikkeling kan op de sportschool, dat is algemeen aanvaard: het wordt aangemoedigd en bewonderd. But what about SEX? Dat moet je blijkbaar zomaar kunnen, uit jezelf, zonder enige professionele begeleiding? Nonsens, onmogelijk.

Ik ben jouw persoonlijke sexcoach!

Een geil sexleven hangt dikwijls af van het toeval: indien je het geluk hebt om x aantal malen in bed te duiken met ervaren partners komt het dik in orde. Helaas, niet iedereen heeft die chance. Wat indien je verlegen bent of maagd of te weinig goeie vrijpartijen hebt meegemaakt om te kunnen (laten) genieten?

Je kan goeie sex niet aan jouw partner(s) bijbrengen als je er zelf niets of nauwelijks iets van kent of als je negatieve dingen hebt meegemaakt. Deskundig word je enkel door iemand met ervaring, zoals ik. Het doel is door sexuele zelfzekerheid telkens weer een feest in bed te (doen) beleven!

Mijn vrijschool bestaat sinds 2007 (reeds 17 jaar) en is jouw ultieme kans om een subliem sexleven te leiden, een eindeloze bron van puur genot, levenslang! Durf aan jezelf en mij toe te geven dat jouw intieme belevenissen niet bevredigend genoeg zijn. Dat is geen schande, integendeel, dit wordt voor jou het begin van een nieuw en heerlijk sexleven!

Kom in alle discretie (niemand weet het!) mijn cursus volgen en je wordt eindelijk een geweldige minnaar of minnares. Opgelet! Jouw bedpartners zullen verslaafd zijn aan jou. 🙂

Noteer dat mijn vrijschool volgen enkel mogelijk is bij mij privé in Knokke, dus niet op verplaatsing.

Wie komt in aanmerking?

Mijn vrijschool staat open voor iedere Vlaamse of Nederlandse blanke man, vrouw of koppel, (+18), ik ben 100 bi, dus alle lieve mensen die sexueel onzeker zijn en verlangen naar know-how: van harte welkom!

De reden doet er niet toe, het belangrijkste is dat je zélf wenst dat het anders en vooral beter wordt! Ook personen die goed op weg zijn maar zich willen vervolmaken, heb geen gène: bij mij leer je de fijne kneepjes van de VrijKunst.

En nogmaals: onervaren koppels zijn zeer welkom, ook als één van beide of allebei nog maagd zijn. Met liefde en geduld breng ik jullie op de van heerlijke plezierige sex!

Mijn tarief: zie hieronder in rood kader.

Lees meer info onder het rode kader, met mijn vrijschool wordt jouw sexleven een droom!
TARIEVEN

• 250 euro per les, 6 lessen van telkens 1 uur, in totaal 1.500 euro.
• 1.250 euro indien je de volledige cursus bij de 1e les afrekent: dan krijg je de 6e les van 250 euro GRATIS!

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Goedele, Lotte, Kaat en andere sexuologen hebben straffe voorlichtingsboeken en geven interessante therapieën om je sexueel te helpen. Maar, denk jij nu écht dat je goeie sex kan leren uit boeken of door er eindeloos over te babbelen? Nee! Evenmin als voetbal, tennis of golf. In het beste geval ken je uiteindelijk de spelregels. Maar het sexspel echt beheersen, dat kan je enkel in de praktijk leren.

Je moet het terrein op: in dit geval is dat mijn heerlijk bed. De Kunst van het Vrijen leer je met een ervaren bedgenoot: elkaars warme lichaam voelen en bespelen, weten hoe je je partner(s) tot heerlijke hoogtepunten kan brengen.

Geen afgang meer, geen frustratie: dankzij mijn vrijschool zal je indruk maken op jouw lief en haar steeds terug doen verlangen naar jouw geraffineerd liefdesspel.

Je volgt bij mij in privé – enkel jij en ik – mijn vrijcursus van 6 lessen. Liefdevol en speels leer ik jou in action hoe je een perfecte minnaar wordt die zijn partner(s) passioneel en voor 100 % doet genieten.

Tempo?

Ik raad je aan om 1 vrijles van 1 uur om de 2 weken in te plannen zodat er een continuïteit is. Je hebt dan tijd om na te denken over wat je wenst te perfectioneren. Noteer dat deze cursus voltooid dient te worden binnen de zes maanden.

Wat leer ik jou?

Alles waarmee je een vrouw tot extase brengt: tongzoenen, kussen, likken, strelen, masseren, vingeren, beffen, neuken in verschillende standjes, enzovoort.

Ik vergeet ook het gevoelsmatige aspect niet. Het gaat immers niet enkel om sexvaardigheid, de psychologische kant komt eveneens aan bod: ik speel in op jouw karakter, jouw behoeften, jouw diepste wensen en wat je begeert.

Het is dus echt een privé-cursus “op maat”, zeer persoonlijk, en je zal je er werkelijk goed bij voelen. Jouw know-how zal met elke nieuwe les groeien en uiteindelijk zal je elke vrouw totaal kunnen bevredigen.

Aarzel niet, trek je stoute schoenen aan, mijn vrijschool is veel verstrekkender en ingrijpender voor jouw verdere gelukkige levenswandel dan een rijschool, want:
– indien je geen auto kan besturen bestaan er andere oplossingen: je kan met iemand meerijden of liften, het openbaar vervoer of een taxi nemen.
– als je echter niet kan vrijen is jouw (sex)leven een ramp en heb je maar één ideale oplossing: mijn unieke vrijschool. Google gerust: je vindt er geen andere.
– mijn vrijbewijs kost jou € 1.250, een koopje, dat is niet eens de helft van een rijbewijs (+ € 3.000) en een Hemels sexleven is de facto onbetaalbaar.

Jouw vrijbewijs = 10 % korting!

Na het beëindigen van mijn cursus ontvang je jouw vrijbewijs, en dat is niet enkel de bekroning van jouw know-how in bed; het geeft ook levenslang 10 % korting  op mijn basistarief van één uur privé! Dit kan niet gecombineerd worden met eventuele andere kortingen. Hier onderaan zie  je het vrijbewijs voor Nederlanders en mijn landgenoten krijgen uiteraard een Vlaamse Licence to Fuck. Ze zijn in beide landen geldig. 🙂

Ga voor een Super-sexleven!

Lees de uitgebreide enthousiaste getuigenis van een tevreden vrijschoolklant HIER, alsook de mooie reacties hiernaast. Bestel jouw cursus hieronder: KLIK en ga ervoor!!