vrijschool

*
Ik ben iedere dag beschikbaar van 9 uur ’s morgens tot middernacht, ook tijdens weekends en op feestdagen. We spreken af in Knokke!
Contacteer mij!

Ik ben 7/7 beschikbaar van 9 tot 24 uur, ook weekends en feestdagen.
Je kan telefonisch reserveren voor vandaag of online voor vandaag of later.

Bel me vanaf 8 uur, minstens één uur vooraf.
Anoniem en sms’en worden nooit beantwoord.
Reken bij mij af met cash, bank- of creditcard.

Ik spreek enkel af met deftige nederlandssprekende blanke personen.

 

Waarom zou je naar mijn vrijschool komen?

Je bent voor 100 % tevreden over jouw seksprestaties? STOP! Lees niet verder!

Je hebt weinige en/of slechte sekservaringen? Je wenst meer zelfzekerheid te krijgen? Of je bent nog maagd en je verlangt dat jouw 1e keer seks een prachtige gebeurtenis wordt, een heerlijke herinnering voor de rest van je leven? Lees dan verder: dit is precies wat jij nodig hebt!

Geestelijke ontwikkeling kan op de universiteit, lichamelijke ontwikkeling kan op de sportschool, dat is algemeen aanvaard en wordt aangemoedigd en bewonderd. But what about SEX? Dat moet je blijkbaar zomaar kunnen, uit jezelf, zonder enige professionele begeleiding? Nonsens.

Een lekker seksleven hangt puur af van het toeval: indien je een partner ontmoet met goede ervaringen kan het meevallen.
Maar wat als je beiden maagd bent? Wat indien je te weinig gevrijd hebt om bedreven te zijn en er van te kunnen genieten?
Iets dat je niet of nauwelijks kent, kan je ook niet aan je partner leren. De bedoeling is dat het een feest in bed is, geen afgang.

Mijn vrijschool is jouw ultieme kans om een bevredigend seksleven te leiden, een eindeloze bron van puur genot.
Durf jezelf toe te geven dat seks beter kan, dat is geen schande. Kom in alle discretie (niemand weet het!) mijn cursus volgen.

Noteer dat mijn vrijschool enkel kan bij mij privé in Knokke, dus niet op verplaatsing.

Wie komt in aanmerking?

Mijn vrijschool staat open voor iedere Vlaamse of Nederlandse man en/of vrouw of koppel, (18 +) lieve mensen die onzeker tot zelfs gefrustreerd zijn over hun bedprestaties.
De reden doet er niet toe: maagd, te verlegen, weinige of slechte ervaringen, zin in seks gebroken door liefdesverdriet, geen tijd vanwege een te druk zakenleven, enzovoort…
Dat speelt allemaal geen rol, het belangrijkste is dat je zélf wenst dat het anders en vooral beter wordt!

Koppels zijn ook zeer welkom, ook als één van beide of allebei nog maagd zijn. Met liefde en geduld breng ik jullie op de lekkere weg van heerlijke plezierige seks!

Lees verder onder rood kader!
TARIEVEN

• 250 euro per les, 6 lessen van telkens 1 uur, in totaal 1.500 euro.
• 1.250 euro indien je de volledige cursus bij de 1e les afrekent: dan krijg je de 6e les van 250 euro GRATIS!

Hoe werkt het?

Goedeleke Liekens heeft straffe voorlichtingsbijbels over penissen, vagina’s enzovoort. Alles wordt van naad tot draad uitgelegd en het is zeer boeiend. Maar, denk jij nu echt dat je seks kan leren uit een boek? Nee, net zomin als voetbal, tennis of autorijden.

Je moet het terrein op: in dit geval is dat mijn heerlijk bed. De Kunst van het vrijen, lekker seksplezier, kan je enkel je LIVE (leren) beleven: elkaars warme lichaam voelen en bespelen, samen met jouw bedgenoot tot heerlijke hoogtepunten komen.

Geen afgang of frusterend geklungel meer: dank zij mijn vrijschool zal je indruk maken op elke bedpartner en haar doen verslaafd worden aan jouw geraffineerd liefdesspel!

Je volgt bij mij in privé – enkel jij en ik- mijn vrijcursus van 6 lessen (telkens 1 uur). Liefdevol en speels leer ik jou in de praktijk hoe je een perfecte minnaar wordt die zijn partner(s) passioneel kan voldoen.

Tempo?

Ik raad je aan om 1 vrijles per week te nemen zodat er een continuïteit is. 1 keer per 2 weken is ook een goed ritme, je hebt dan tijd om na te denken over wat je nog precies verbeteren wil aan jouw vrijkunsten. Noteer wel dat deze cursus voltooid dient te worden binnen de zes maanden.

Wat leer ik jou?

Alles waarmee je een vrouw tot extase brengt: zoals tongzoenen, kussen, likken, strelen, massage, vingeren, beffen, neuken in verschillende standjes enzovoort.

Vergeet de nutteloze theorieën van seksboekjes, seksuologen en theoriemadammen: met mij word jij in de praktijk, aan den lijve, een zelfbewuste minnaar die aanvoelt wat een vrouw verlangt. Een man die het kàn en weet waar het écht om gaat.

Ik vergeet ook het gevoelsmatige aspect niet. Het gaat immers niet enkel om sekstechnieken, de psychologische kant komt eveneens aan bod: ik speel in op jouw karakter, jouw behoeften, wensen en verlangens.

Het is dus echt een privé-cursus “op maat”, zeer persoonlijk en je zal je er werkelijk goed bij voelen. Jouw zelfzekerheid zal met elke nieuwe les groeien en uiteindelijk zal je elke vrouw totaal kunnen bevredigen.

Aarzel niet, trek je stoute schoenen aan, mijn vrijschool is veel belangrijker dan een rijschool, want:

– als je niet kan rijden bestaan er andere oplossingen: meerijden, het openbaar vervoer, liften of een taxi nemen.
– als je niet kan vrijen bestaat er slechts één oplossing: deze Kunst bij mij leren of je verdere (seks)leven blijft een rampzalige knoeiboel.

Vrijbewijs

Na het beëindigen van mijn cursus ontvang je jouw vrijbewijs, waarmee je levenslang 10 % korting krijgt op mijn basisprijs van één uur privé, niet te combineren met eventueel andere kortingen die op dat moment in voege zijn.

Ga voor een top-sexleven!

Aarzel je nog? Lees dan de blije getuigenis van een dolgelukkige vrijschoolklant HIER!