Massage

*
Ik ben iedere dag beschikbaar van 9 uur ’s morgens tot middernacht, ook tijdens weekends en op feestdagen. We spreken af in Knokke!
Contacteer mij!

Bel me vanaf 8 uur, minstens één uur vooraf.
Anoniem en sms’en worden nooit beantwoord.
Reken bij mij af met cash, bank- of creditcard.

Ik spreek enkel af met deftige nederlandssprekende blanke personen.

Heer of dame, je kan bij mij in Knokke komen genieten van een vakkundige relaxmassage: ik ben een gediplomeerde masseuse.

Dus niet zomaar wat gewrijf, maar een échte professionele ontspanningsmassage die zowel lichamelijk als geestelijk werkt voor het herstel en het behoud van een goede gezondheid. Deze massage heeft als doel om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest: de ademhaling wordt dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed, de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd: jouw lichaam ervaart weer hoe het aanvoelt om totaal relaxed te zijn en er komt rust in jouw hoofd.

Bij stress, een verkeerde houding, rug- en hoofdpijn e.d. is een volledige lichaamsmassage de ultieme manier om terug in topvorm te komen. Ik masseer jouw rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, torso, buik, voeten, en eventueel jouw gezicht. De massage wordt uitgevoerd op een professionele massagetafel met duurzame massage-olie op jouw blote huid.

Tijdens mijn massage worden alle lichaamsdelen die op dat moment niet behandeld worden met handdoeken afgedekt. Dit gebeurt in de 1e plaats zodat je aangenaam en ontspannen op de tafel kunt liggen en op de 2e plaats zodat die lichaamsdelen op temperatuur blijven.

Toegepaste handgrepen

Ik ga voor een rustig tempo, met de nadruk op wrijvingen, zonder al te veel druk, om vooral een zo groot mogelijke ontspanning te bewerkstelligen.

  • Intermitterend drukken = drukken met tussenpozen
  • Effleurages = wrijvingen
  • Petrisages = knedingen
  • Uitstrijkingen = wrijving op peesmateriaal
  • Schuddingen = losjes bewegen en schudden van de spieren

Deze verschillende massagetechnieken brengen in het lichaam reacties teweeg die leiden tot het herstel van evenwicht in het lichaam dat tot rust komt. Ook bevordert het jouw geestelijke rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het resultaat van mijn massage is een evenwichtige totaalbalans van lichaam en geest.

Kom je ontspannen met mijn massage in mijn gezellige studio, wel te verstaan niet in bed, wel op onderstaande professionele massagetafel. Geniet in een rustige sfeer, een aangename temperatuur en zachte achtergrondmuziek. Kom tot jezelf.

Je gaat herboren naar huis en je komt zeker terug.

Opgelet!

Met massage ga ikzelf niet naakt en zijn er geen seksuele handelingen, dus ook geen “happy ending”. Daarvoor dienen mijn andere uitgebreide sexuele diensten.

Mijn tarief: zie hieronder in rood kader.

Tot straks!

TARIEVEN

• 120 euro voor 90 minuten.