Fakers

Fakers

Enkele jaren geleden sprong heel de binnen- en buitenlandse pers op mijn fakerslijst, nochtans bestond deze toen al een jaar. Via HUMO begon een ware hype.

Ik begon destijds met mijn lijst als reactie en afschrikkingsmiddel tegen talloze “heren” (lees: zielige klootzakken) die een afspraak maakten en botweg niet kwamen opdagen. Dit is niks meer of minder dan een laffe ordinaire diefstal, en dat is strafbaar.

Mijn voorbeeld wordt terecht opgevolgd door dokters. Een patiënt die niet kwam opdagen voor een afspraak bij de tandarts en daarvoor niet verwittigd had, is thans door de Antwerpse rechtbank van eerste aanleg veroordeeld tot een boete van 720 euro. Dit is een zeer belangrijk en verheugend precendent! Lees HIER.

Wees gerust, op basis van deze veroordeling is het hek van de dam. Kappers, restaurants en noem maar op, ook zij zijn het slachtoffer van respectloze idioten die reserveren maar niet omzien. Eindelijk is er een wettelijke basis om dat uitschot aan te klagen en een vergoeding te eisen.

Mijn lijst helpt, de fakers-klootzakken zijn fel verminderd. Immers, als deze marginale lafaards aan de kaak worden gesteld doen ze het al op voorhand in hun pampers.

 

OPEN EN BLOOT

Het laatste jaar had ik mijn fakerslijst achter een sms-nummer geplaatst, niet om er geld mee te verdienen, wel omdat ik vond dat de storm (in een glas water) over mijn fakerslijst het doel voorbijschoot.

Thans heb ik besloten om mijn fakerslijst opnieuw volledig bloot te geven. Je hoeft dus niet meer te SMS-en om mijn lijst te consulteren, via de link helemaal onderaan kun je hem gratis bekijken.

 

10 GEBODEN VAN MIJN FAKERSLIJST

Hoe en waarom je op mijn fakerslijst komt, hoe je het kan vermijden, hoe je er terug afgeraakt.

1 – Als iemand een afspraak op voorhand wil maken, vraag ik altijd om deze date telefonisch te bevestigen de ochtend van de afspraak.

2 – Bellen kan vanaf 8 uur ’s morgens en ik ben er voor jou van 9 tot 24 uur. Als je vroeg genoeg belt ben je voor 100 % zeker van een afspraak met mij.

3 – Ik ben altijd correct: ik reserveer mijn tijd voor degene die de afspraak maakt.

4 – Voor mij is een afspraak Heilig en ik verwacht hetzelfde van mijn klanten: een afspraak dient om nagekomen te worden. Dat is wederzijds respect en elementaire beleefdheid.

5 – Indien de betrokkene niet opdaagt komt hij zonder pardon op mijn fakerslijst terecht met voornaam en telefoonnummer.

6 – Indien iemand een afspraak maakt en vervolgens terugbelt dat de afspraak niet kan doorgaan komt hij eveneens op mijn Fakerslijst. Ik heb immers mijn kostbare tijd gereserveerd en verloren door hem. Want ondertussen heb ik aan andere kandidaat-klanten gezegd dat ik op dat uur niet beschikbaar ben: ik ben door die faker dus een echte klant kwijtgeraakt. Spreek niet af als je niet 100 % ZEKER bent dat je kan komen.

7 – Als iemand belt dat hij wat later komt hou ik daar rekening mee. Indien hij na een kwartier dan nog niet opdaagt zonder opnieuw te bellen is hij voor mij een faker en hoeft hij niet meer te komen.

8 – En er is maar één manier om terug van de lijst geschrapt te worden: de faker dient mij een schadevergoeding te betalen gelijk aan de gereserveerde tijd die ik door hem verloren ben.

9 – Mijn fakerslijst is een oorlog tegen gefrustreerde zielenpoten die er een sadistisch genoegen aan beleven om hun afspraak op te blazen en mijn tijd te verspillen. Zij zijn die oorlog begonnen, ik niet. Vele andere dames van plezier consulteren mijn lijst en betuigen mij hun sympathie, het bewijs hoe noodzakelijk dit alles is. Ook mijn échte klanten staan volledig achter dit initiatief: geen medelijden voor fakers!

10 – Conclusie: een correct persoon die zijn afspraak nakomt, en zo hoort het, zal NOOIT op mijn fakerslijst terechtkomen. Mijn échte klanten garandeer ik vanzelfsprekend 100 % discretie.

 

MIJN FAKERSLIJST

Je kan mijn fakerslijst HIER gratis consulteren.