Zakenreis

Ik spreek enkel af met deftige nederlandssprekende blanke personen.

Regelmatig op zakenreis? Goed idee: ik ga met je mee!

Korte of langere businesstrips. Dichtbij zoals Parijs, Londen of Madrid, ook verder de wereld in zoals New York, Singapore of Hong Kong, je hebt als geslaagde zakenman een boeiend beroep en je voelt je daar heel gelukkig mee.

Maar hoe aangenaam het ook is om in een exotische of (big) city omgeving te verblijven of nieuwe horizonten te verkennen, in je vrije tijd ben je alleen. Tijdens zakenmeetings sta je er even niet bij stil, in je vrije tijd en ’s avonds, in jouw sjieke hotelkamer, you are on your own and that’s so sad…

Vanzelfsprekend is het overal op aarde mogelijk om een escort te bestellen voor een uur of langer. Dat kan meevallen, doch evengoed een ramp zijn: je voelt je dan bekocht en nog eenzamer. Ook heb je geen echt contact met zo’n meisje, zelfs als je die andere taal beheerst. In je eigen taal, met mij, is alles zoveel leuker, intenser, geiler!

Ik ben jouw ultieme redding tegen verveling en eenzaamheid.

Wees eerlijk: zonder charmante compagnie kwijn je weg op je hotelkamer, je verveelt je te pletter en jezelf platdrinken in de bar is niet zo’n geweldig idee. Maar genoeg, dat alles is voorbij, want ik reis met je mee. Een weekend, midweek of voor maximum 8 dagen ben ik jouw perfect gezelschap, jouw elegante vriendin en geile minnares. Altijd in topstemming, met aandacht, empathie en gevoel voor humor. Genot verzekerd!

Indien je dat wenst vergezel ik jou tijdens onze reis ook op restaurant, naar recepties en parties. Ik gedraag me altijd standingvol, ik heb een hekel aan vulgariteit. Je zal veel betere zaken doen: je verveelt je geen seconde want je weet dat ik er voor jou ben. Zelfs als gediplomeerde masseuse: ik geef jou met plezier tussendoor een ontspanningsmassage, een boost voor jouw energie: je kunt er weer fris tegenaan!

Tarief en mogelijkheden.

Mijn dagtarief is € 1000. Ik ben dan ook jouw stijlvolle en charmante metgezel voor elke gelegenheid. Samen genieten van sex houdt het volgende in: lekker tongzoenen, strelen, vingeren, beffen, jou afrukken (zonder condoom), 69, pijpen en neuken (beide mét condoom).

Sex gebeurt als we beiden zin hebben, forceren is nooit leuk, niet voor jou, niet voor mij. Wees echter gerust, ik heb heel dikwijls goesting. Vanzelfsprekend gebeurt intiem met eerbied & respect voor elkaar. Goede afspraken maken goede vrienden: vrijen is altijd safe in onze hotelkamer/suite (géén buitensex). SM & fetisjen & soortgelijke toestanden kunnen nooit.

De eerste contacten en reserveren.

Je hebt oprechte belangstellig? Stel jezelf per mail voor, wees eerlijk, deftig en correct, voeg er eventueel foto’s bij, discretie is voor 100 % gegarandeerd. Vertel me over jezelf en jouw reisplannen: welke luchthaven & airline, onze reisbestemming, het hotel, de data van vertrek & terugkomst, wanneer & waar we afspreken. Mail me al jouw info en voorstellen HIER.

Wacht eerst mijn antwoord af, ik dien eerst akkoord te gaan met jouw voorstel en moet beschikbaar zijn voor de reisperiode die jij wenst. Zodra we een deal hebben, stort je het aantal dagen x € 1000 via “online reservation”: klik op het kader onderaan, vul het formulier correct in en reken af.

Onze heerlijke reis ligt vast!

Na ontvangst van jouw storting ligt onze reis vast en bevestig ik jou dat per mail. Vervolgens contacteer je mij om alles in detail te regelen en dan tellen we af naar onze heerlijke reis samen → Big business & horny fun!

TARIEVEN

Mijn tarief is € 1000 per dag.

Minimum 2 dagen – maximum 8 dagen