Zakenreis

Ik spreek enkel af met deftige nederlandssprekende blanke personen.

Regelmatig op zakenreis? Goed idee: ik ga met je mee!

Korte of langere businesstrips. Dichtbij zoals Parijs, Londen of Madrid, ook verder de wereld in zoals New York, Singapore of Hong Kong, je hebt als geslaagde zakenman een boeiend beroep en je voelt je daar heel gelukkig mee.

Maar hoe aangenaam het ook is om in een bekende exotische of city environment te verblijven of nieuwe horizonten te verkennen, in je vrije tijd ben je alleen. Tijdens zakenmeetings sta je er even niet bij stil, ’s avonds echter, in jouw sjieke hotelkamer, you are on your own and that’s so sad…

Vanzelfsprekend is het overal op aarde mogelijk om een escort te bestellen voor een uur of langer. Dat kan meevallen, doch evengoed rampzalig zijn: je voelt je dan bekocht en nog eenzamer. Ook heb je geen echt contact met zo’n meisje, zelfs als je die andere taal beheerst. In je eigen taal, met mij, is alles zoveel leuker, intenser, geiler!

Ik ben jouw ultieme redding tegen verveling en eenzaamheid.

Wees eerlijk: zonder charmante compagnie kwijn je weg op je hotelkamer, je verveelt je te pletter en jezelf platdrinken in de bar is niet zo’n geweldig idee. Maar genoeg, dit alles  is vanaf nu jouw grijze verleden, want ik reis met je mee! Korte businesstrip of langer onderweg, weekend, midweek of twee weken: ik ben jouw klassegezelschap, jouw toffe vriendin, en vooral, jouw lekkere geile minnares. Altijd in topstemming, aandachtig, en met gevoel voor humor.

Indien je dat wenst en als het past in de gegeven situatie, vergezel ik jou tijdens onze reis ook op restaurant, naar recepties en/of parties. Wees gerust, ik gedraag me altijd met standing. Ik heb een hekel aan vulgariteit. Je zal nog betere zaken doen: je weet dat ik er voor jou ben, op alle manieren. Ik ben tevens een gediplomeerde masseuse en geef je met plezier tussendoor een ontspanningsmassage die jouw energie zal boosten: je kunt er weer fris tegenaan!

Tarief en mogelijkheden.

Mijn dagtarief is € 1000. Ik ben jouw aangename & discrete gezelschapsdame en wat betreft het erotische gedeelte houdt dit het volgende in: lekker tongzoenen, strelen, vingeren, beffen, jou afrukken (zonder condoom), 69, pijpen en neuken (beide mét condoom).

Sex gebeurt als we er beiden zin in hebben – wees gerust, ik heb dikwijls zin 🙂 – en uiteraard met eerbied en respect voor elkaar. Goede afspraken maken goede vrienden: vrijen is altijd safe én in onze hotelkamer/suite (géén buitensex). SM en/of andere speciale toestanden & fetisjen kunnen nooit.

De eerste contacten en reserveren.

Je hebt oprechte belangstellig? Stel jezelf dan eerst per mail eerlijk en correct voor, voeg er eventueel een foto bij. Vertel me over jezelf en onze reis: welke luchthaven en airlines, onze precieze reisbestemming en het hotel, de data van vertrek en terugkomst, wanneer en waar we afspreken. Mail me jouw info en voorstellen HIER.

Wacht mijn antwoord af, ik moet me immers vinden in jouw aanbod en beschikbaar zijn voor de reisperiode die jij vooropstelt. Zodra we een deal hebben, stort je het aantal dagen x € 1000. Doe dat via “online reservation”: klik op het kader onderaan, vul het formulier volledig in en reken af.

Onze heerlijke reis ligt vast!

Na ontvangst van jouw storting ligt onze reis vast en bevestig ik jou dat asap per mail. Vervolgens kan je mij mailen én bellen om alles in detail definitief te regelen.

Wees overtuigd: dit wordt een boeiende zakenreis met een verrukkelijke cocktail van big business & great fun & horny sex! Van één ding zal je spijt krijgen: dat je mij niet vroeger hebt gereserveerd voor een zalige zakenreis met jou. 🙂

TARIEVEN

Mijn tarief is € 1000 per dag.

Minimum 2 dagen – maximum 8 dagen