Zakenreis

Ik ben iedere dag beschikbaar van 9 uur ’s morgens tot middernacht, ook tijdens weekends en op feestdagen.
Contacteer mij!

Ik ben 7/7 beschikbaar van 9 tot 24 uur, ook weekends en feestdagen.
Je kan telefonisch reserveren voor vandaag of online voor vandaag of later.

Bel me vanaf 8 uur, minstens één uur vooraf.
Anoniem en sms’en worden nooit beantwoord.
Reken bij mij af met cash, bank- of creditcard.

Ik spreek enkel af met deftige nederlandssprekende blanke personen.

Je gaat regelmatig op zakenreis? Ik ga met je mee!

Korte of langere businesstrips. Dichtbij zoals Parijs, Londen of Madrid, of verder de wereld in zoals Singapore, New York of Tokio, je hebt als geslaagde zakenman een boeiend beroep en je voelt je daar heel gelukkig mee.

Maar hoe aangenaam het ook is om in een bekende exotische of city environment te verblijven of nieuwe horizonten te verkennen, in je vrije tijd ben je alleen. Tijdens zakenmeetings sta je er even niet bij stil, ’s avonds echter, in jouw sjieke hotelkamer, you are on your own: so sad…

Vanzelfsprekend is het quasi overal op aarde mogelijk om een escort te bestellen voor een bepaalde voor een uur of langer. Dat kan meevallen, doch evengoed rampzalig zijn: je voelt je dan bekocht en nog eenzamer. Ook heb je geen echt contact met zo’n meisje, zelfs als je die andere taal beheerst, in je eigen taal, met mij,  is alles zoveel leuker, intenser, geiler!

Ik ben de oplossing tegen eenzaamheid!

Zonder (leuke) compagnie kwijn je weg op je hotelkamer, je verveelt je te pletter en jezelf platdrinken in de bar is geen geweldig idee. Dat alles is vanaf nu het grijze verleden, want ik reis met je mee! Korte businesstrip of langer weg, twee dagen of twee weken: ik ben jouw klassegezelschap, jouw toffe vriendin, en vooral, jouw lekkere geile minnares. Altijd in topstemming en met gevoel voor humor.

Als je dat wenst en het past in de gegeven situatie, vergezel ik jou ook op restaurant, naar recepties en/of parties. Je zal nog betere zaken doen omdat je weet dat ik er altijd voor jou ben, op alle mogelijke manieren. Ik ben tevens een gediplomeerde masseuse, tussendoor een ontspanningsmassage zal jou nieuwe energie geven: je kunt er weer fris tegenaan!

Mijn reservatietarief is € 750 per dag.

Je hebt belangstellig? Mail me, stel je correct voor en voeg er een foto bij. Vertel me de precieze reisbestemming en het hotel, de data van vertrek en terugkomst, het budget dat je voor mij wil besteden, en wat je precies verlangt van mij. Deze aanloop kan enkel per mail, aarzel niet: klik HIER.

Wacht mijn antwoord af, want ik moet me vinden in jouw aanbod en vrij te zijn voor de reisperiode die jij wenst. Het juiste totaalbedrag per dag hangt af van verschillende factoren. Zodra we daarover een deal hebben, verwacht ik jouw storting van het reservatiebedrag: het aantal dagen x € 750. Stort dit voorschot via mijn online reservation: klik op het kader links onderaan, vul het formulier volledig in en reken af.

Onze heerlijke reis ligt vast!

Na ontvangst van het reservatiebedrag (= voorschot) ligt de reisperiode vast, ik bevestig je dat per mail en je kan mij dan bellen om de verdere planning persoonlijk te bespreken. Zodra dat ok is, verwacht ik jouw transactie van het saldo, waarna we alles  inzake onze reis definitief regelen, per mail en telefonisch.

Wees gerust, het wordt een boeiende zakenreis met een plezante cocktail van big business & great fun & horny sex!

TARIEVEN

Mijn reservatietarief is € 750 per 24 uur.