10 Hints voor lekkere seks

Hallo lieve lezeres!

Ditmaal een tiental hints voor een beter seksleven. Deze keer geen trio’s, partnerruil of orgieën, nee, gewoon 1 – 1 seks, de intieme relatie tussen 2 personen. Neem mijn raad ter harte en je zal zien dat jouw seksleven beter wordt. Indien niet, kom dan naar mijn vrijschool. 🙂

1. Er is niets mis met jouw slaapkamer

Een heleboel artikelen en columns bevelen jou aan om het te doen op allerlei speciale plaatsen: op het strand, in de wildernis, in jouw achter- of voortuin, enzovoort. Dat is niet noodzakelijk een slechte zaak, het kan best spannend en geil zijn. Maar onderschat nooit jouw eigen bed. Het is de plaats waarmee je het meest vertrouwd bent en als je iemand nieuw wenst te verkennen, welke plek is dan beter dan die waar je je het best voelt?

Studio 02

2. Stop met vergelijken

Beweren jouw vriendinnen dat ze meer of betere seks hebben dan jij? Zelfs als dat zo zou zijn, wat dan nog? De echte vraag die je jezelf moet stellen is: ben jij tevreden met de seks die jij zélf beleeft? Wat maakt jou héét? Iedereen is anders en terwijl jouw vriendin haar kicks krijgt door keihard te neuken in een schommel, er is niets mis mee dat jij geniet van een kalme kabbelende avond met zoete zoenen, knuffelen en zachtjes vrijen. Moet kunnen.

lullen

3. Heb meer seks

Het is heel natuurlijk dat ons seksleven ups en downs heeft. Soms doe je het 3 keer per dag en het gebeurt ook dat je weken zonder seks (over)leeft. Als je je seksleven echter actief wil houden, forceer het dan, doe er serieus moeite voor, en doe het goed! Als je geweldige orgasmes beleeft, zal je lichaam snakken naar meer. Het omgekeerde is ook waar: als je voor lang zonder seks zit, vergeet jouw lichaam wat het mist. De hitsigheid deemstert weg en je hebt veel moeite om seksueel terug enthousiast te worden.

Hot-Marijke_mp4-600x356

4. Maak tijd voor jezelf

Jouw eigen lichaam kennen is belangrijk. Masturbatie is geweldig om vele redenen. Niet alleen is het prettig, het leert jou te weten wat je opwindt en op welke manier je het makkelijkst en het meest intens klaarkomt. Deel die kennis met jouw minnaar, geef hem aanwijzingen, en laat hem af en toe ook zien hoe je het zelf in privé doet: elke man geilt op een échte masturbatieshow.

Still1211_00023

5. Geniet meer door zelf-oefening

Doe regelmatig de Kegel-oefening en denk dan altijd aan seks. Deze oefening is geweldig voor de versterking van de spieren binnen in jouw vagina: je gebruikt die als je plast én als je een orgasme hebt. Oefen deze spieren door jouw plas verschillende malen in te houden en dan te lossen. Mettertijd zullen jouw orgasmes sterker en veel heviger worden. Echt doen, het werkt effectief.

Picture-044

6. Op z’n hondjes

Doggie stijl is een onderschat seksstandje. Het is één van de beste posities voor het bereiken van een daverend G-Spot orgasme. Het hoeft niet altijd de intimiteit van aangezicht tot aangezicht te zijn: zijn handen kunnen op je heupen het ritme regelen, jouw kont spanken, je tieten strelen en knijpen, zacht of hard, hij kan knabbelen in de achterkant van je nek. Dieper en forser neuken dan in dit standje kan niet.

candy 08

7. Afwisseling in standjes

Elke vrouw heeft één of meerdere standjes die voor haar elke keer werken. Maar eens je weet dat je daar altijd op kan terugvallen, ga dan zeker op verkenning! Het is niet de bedoeling om er een Kamasutra-wedstrijd van te maken, maar er zijn zoveel leuke en uitdagende seksposities om te ontdekken. Met andere woorden: voor de verveling van de routine toeslaat, ga samen op onderzoek en wie weet ontdek je nieuwe kicks waar je geen benul van had! Zelfs al wordt het enkel lachen om het geknoei, je zal je best amuseren.

sexpositions

8. Schep stemming

Tuurlijk, het klinkt cliché, zoals in een romantische film, maar het is zo populair omdat het echt werkt. Als je een plezante sekservaring wenst, schep dan eerst de juiste stemming. Doe x aantal kaarsen aan, schenk een heerlijk wijntje met een lekker hapje en speel zijn favoriete muziek. Je zal versteld staan wat deze kleine dingen doen om jullie beiden in no time in seksstemming te brengen.

romantischdiner

9. Stel je open en experimenteer

Mannen zijn zelden helderziend. Soms moet je je open stellen en gewoon durven vragen wat je op dat moment wenst. Als je het daar moeilijk mee hebt, kan je dat geraffineerd brengen tijdens wat dirty talk tijdens het vrijen. Wees gerust, elke échte man valt voor: “Mmm, dit sletje heeft wel zin in een lekkere befbeurt!” Zoek info over (soft)SM en fetisjisme, experimenteer ermee, wissel af als overheersende en/of als onderdanige partij: exploreer jullie voorkeuren en wie weet bereik je tijdens het spelen fantastische hoogtepunten die je niet voor mogelijk hield.

PICT0016

10. Dit voorspel is real hot

Al eens geprobeerd: een hele dag voorspel? Niet letterlijk in bed, maar met een sexy notitie te verstoppen waar hij het zeker vindt: bv in zijn broekzak of portefeuille. Een ondeugende tekst met een geile foto van jou erbij zal het zeker doen. Zorg ervoor dat, tegen de tijd dat hij thuis komt, de stemming er al is (zie punt 8) en wacht hem op met een zwoele glimlach en in sexy lingerie. Succes gegarandeerd.

Laarzen vanavond

 

Ziezo mijn geile vriendinnen, en vrij er nu maar lustig op los!

Dikke hete zoenen,

xxxxx

Hot Marijke