Bounty Island – Hot Marijke

fiji-mamanuca-bounty-island-kandavu-beach-aerial-view

Lieve fans,

Bounty Island is niet enkel een exotisch resort, maar ook een Nederlandse band uit Maastricht die de popscene aan het veroveren is.

Deze zes vrienden uit Maastricht, twee Duitsers, een Belg en drie Nederlanders, brengen nochtans geen zuivere pop, eerder indie en een mix van zweverige psychedelische muziek genre Pink Floyd in de 70’s en iets dat lijkt op Afro-Beat. Ze hebben vorig jaar een CD uitgebracht en toeren met veel succes door Nederland, Vlaanderen en Duitsland met de “Popronde”. Hun Avocado Girl is een lekker sfeervol nummer:

Meer info en muziekclips vind je op hun site HIER, op hun Facebook HIER, een interessant interview met de band lees je HIER.

Waarom mijn plotse belangstelling in deze Nederlandse groep? Omdat ze gisteren in “De Wereld Draait Door” (op de Hollandse VARA) optraden en o.a. een song brachten met als titel Hot Marijke! Geen idee hoe ze op mij gekomen zijn, maar ik vind het best leuk.

Ik heb dit liedje al enige malen beluisterd en kan het zeer waarderen, al hoor ik niet direct waarom het mijn naam als titel draagt. Jij wel?

In elk geval, hartelijk dank, Bounty Island, voor het mee uitdragen van mijn naambekendheid.

Dikke zoenen,

xxxxx

Hot Marijke

 

bounty