Waarom ben jij nog niet met mij komen neuken?

068-05

Hoi lieve schatten,

Ik ben bekend, berucht, populair en noem maar op. Iedereen weet wel ongeveer wie ik ben en wat ik doe. Toch is niet iedereen klant bij mij en ik denk soms: hoe komt dat toch? Vandaar mijn vraag aan mijn (nog) niet-klanten: “Waarom ben jij nog niet met mij komen neuken?”

Hieronder mijn visie op de mogelijke antwoorden/uitvluchten op deze prangende vraag.

1. Ik ben te jong.

Tja, hier is geen speld tussen te krijgen. Bij mij moet je minstens 18 jaar zijn en bij twijfel vraag ik jouw identiteitskaart. Ik heb echt geen zin om voor iemand in den bak te gaan zitten. Heb dus geduld tot jouw meerderjarigheid en ruk tot dan op jouw pot met mijn foto’s & films.

2. Ik ben te oud.

Ik heb geen enkel probleem met rijpere mannen/vrouwen. Ik ben dol op de jeugd van 18 tot 99 en eeuwelingen krijgen zelfs 50 % korting bij mij!

3. Ik heb faalangst.

Dat kan ik begrijpen. Maar als je die vicieuze cirkel niet doorbreekt ga je eeuwig faalangst hebben. Voordeel is dat het met mij onder ons blijft, je kan nooit afgaan als een gieter. En, wie weet, kan ik je helpen met mijn vrijschool. Het proberen zeker waard!

4. Ik heb geen geld.

Zo’n uitvlucht is vooral een kwestie van prioriteiten. Als je centen hebt voor ontspanning maak je een keuze: gaan sporten en/of pinten pakken, gaan dansen, onnozel doen of… naar mij komen en écht lekkere waar hebben voor je zuurverdiende geld!

5. Ik heb schrik van jou.

Raar maar waar, ik hoor het af en toe. Omdat ik bekend ben? Wat een onzin, ik bijt niet, ik ben een lief geil meisje. Het laatste dat je moet hebben is schrik van mij. Gedraag je gewoon, dat doe ik ook, ik heb geen pretentie (kapsones voor mijn lieve noorderburen), wees gerust!

6. Ik mag niet van mijn lief/vrouw/maîtresse.

Hiervoor bestaat een heel simpele oplossing: breng ze mee en geniet dubbel met mij! Een lekker geil  trio, je moet het met mij beleven!

7. Ik woon te ver.

Nonsens. Als jij naar de Eiffeltoren in Parijs of naar de Big Ben in Londen wil, beweer je dan ook dat het te ver is? Ha nee! En mocht je geen auto of moto hebben: trein, tram en autobus stoppen achter mijn hoek. Als iets of iemand de moeite waard is, en dat ben ik, speelt afstand geen rol. Bad alibi.

8. Ik woon te dicht.

Als je een naaste buurman bent begrijp ik het probleem. Verder weg is echter geen uitvlucht. Denk je nu echt dat iemand er op let wie er bij mij binnenstapt? Ik ontvang in een zeer rustige discrete buurt, perfect bereikbaar, niet ver van het station en iets buiten het centrum van Knokke.

9. Ik ben homo

Als je dat voor 100 % bent is het een perfecte reden. Een echte homo kan en wil ik niet “bekeren”, dat is kwatsch. Als je echter ook maar een beetje bi bent, you know my number!

10. Ik ben een Alien.

Ik ontvang geen vreemdelingen, no way, maar voor een Mars- of Venusmanneke wil ik wel een uitzondering maken, en zeker als je drie pieten hebt. Parkeer jouw ruimteschip wel aan het station naast den Aldi.

11. Ik ben impotent.

Dan kan je inderdaad niets komen doen bij mij, tenzij je tevreden bent met een goed gesprek en/of geknuffel. Is het een lichamelijk of geestelijk falen? Daar gaat het om. In het eerste geval ga je naar een goeie dokter, indien die al bestaat. In het tweede geval zoek je een goeie psychiater op, indien die al bestaat.

12 . Je bent mijn type niet.

Of iets platter uitgedrukt als je crapuul bent: “Je bent te lelijk, te dik, te oud…” eender wat. No problem, ieder zijn smaak, en maar goed ook, dus zoek je een ander meisje van plezier. Bonne chance!

13. Ik lees negatieve dingen over jou op fora. 

Ik ben al 11 jaar de absolute nr 1 in België. Hoge bomen vangen veel wind: door jaloezie verteerde gefrustreerde sukkels – die mij niet eens kennen – zitten schuimbekkend hun nonsens over mij uit te braken op zgn hoerenlopersfora. Dat laat me ijskoud, maar als jij die onzin gelooft, zegt dat meer over jou dan over mij en hoef je ook helemaal niet te komen. Zo zal je nooit weten wat je gemist hebt.

14. Ik doe niet aan betaalde seks.

Ha nee? Tel eens uit wat jouw lieven jou doorgaans kosten? Om maar te zwijgen over een minnares die constant zaagt en vraagt om jouw vrouw te verlaten.  Kadootjes, bloemekes, cinemas, concerten, etentjes enzovoort: je bent een bom geld kwijt alvorens ze “ja” zegt en dan valt het nog af te wachten of ze er iets van bakt in bed. Bij mij ben je voor 100 % zeker dat je superseks beleeft voor een bescheiden prijs, zonder enge bijverschijnselen: ik wil niet met je trouwen, ik hang niet aan je lijn te zeuren en er is geen boze schoonmoeder die je te min vindt voor haar perfecte dochter. Voilà, niks dan voordelen met betaalde seks!

15. Ik kom wel ooit.

Dat is bullshit in de stijl van “Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven.” Ik ben echter niet zot en weet uit jarenlange ervaring dat echte kandidaat-klanten geen loze beloften doen. Ooit = nooit, dus lul niet.

16. Ik ben trouw, ik bedrieg mijn teerbeminde echtgenote nooit.

Twee mogelijkheden: je liegt dat het gedrukt staat of je vertelt pertinente leugens.

17. Ik ben een Dienaar van God!

Leuk, dan spelen we pastoor en non!

18. Seks is enkel Waardevol als er ook Liefde is.

Dienaar van God, bol het nu maar af!

19. Ik denk toch dat seks Goddelijk is met jou, mag ik komen?

Eindelijk heb je het door! Jazeker mag je komen en blijven komen: 0498-616443.

Dikke kussen,

xxxxx

Hot Marijke

 

067-03