Slet in de sexcinema.

Newsletter04-01-2011

Van onderstaand écht gebeurd verhaal is ook een lekker geil stripverhaal
gemaakt dat in mijn eerste stripalbum staat dat je HIER kan bestellen!

 

Lieve jongens en meisjes,

Dat ik een échte slet in bed ben weten al degenen die mij intiem kennen. Al mijn kritikasters zijn personen die mij absoluut niet kennen. Sommigen schrikken van mijn spontane geilheid, misschien omdat ik er totaal niet slettig uitzie. Ik vind dat ok, ik zie er heel braaf uit maar ik ben wel degelijk megageil. Zo’n beetje als Grace Kelly, die zag er ook Heilig uit maar ze was de grootste hoer die Hollywood ooit gekend heeft. Prachtige vrouw.

“Allemaal flauwe kul, die zogezegde geilheid hoort bij jouw imago” hoor ik sommigen denken die mij niet persoonlijk kennen. Ik lach daar eens mee. Hot Marijke doet in privé ook dingen die bepaald niet braaf zijn. Ik ben niet Heilig zoals het lijkt op mijn foto onderaan. Ik ben een keihete hoer, in hart en ziel.

Hier een waar gebeurd verhaal van een heerlijke hitsige belevenis.

Met de lente word ik altijd nog geiler, echt waar, profiteer ervan! Een week geleden had ik zo’n zin dat ik een sexcinema binnenwandelde. Geen idee of iemand mij herkende in die duistere zaal, en, eerlijk gezegd, het kon me geen bal schelen. Ik moest en ik zou neuken!

Ik was gekleed in een topje, een minirokje, netkousen en géén slip. Mijn sappen stroomden uit mijn kut, My God, ik verlangde naar lul! Al direct kwam een man naast me zitten en ik opende gewillig mijn benen. Hij begon mijn soppende spleet te vingeren, ik kwam kreunend klaar. Hij vroeg of ik meeging naar het toilet. Uiteraard volgde ik hem, ik stripte mijn naakt, ging op de bril zitten, trok zijn broek omlaag en begon hem heerlijk te pijpen. Mijn lippen zogen aan zijn lekkere lollie.

Zijn stijve lul klopte van verlangen. “Neuk me! ” riep ik, ik draaide me om en ging op mijn knieën op het wc zitten, mijn kont uitnodigend omhoog. Algauw drong zijn paal diep in mijn kut, waaaaw! “Harder, dieper”, gilde ik. Hij pompte steeds vlugger in mijn spleet, alsmaar wilder ramden we in elkaar tot we samen ontploften in een heerlijk orgasme. We schreeuwden het uit, Goddelijk was het!

Ik nam mijn rokje en topje en wandelde helemaal bloot naar de zaal. Ik ging op de eerste rij zitten, mijn benen gespreid, spelend met mijn lekkende kut. De film zag ik amper, wel de rij die zich had gevormd, best grappig om te zien. Ik telde ze: 7 mannen. “Ok, jongens, één voor één, kom op, de eerste mag erin!” Ik deed mijn benen omhoog en de eerste man beukte in mij, ooo zo lekker, al na een minuut bereikten we een spetterende extase. Ik was amper bekomen of zag de tweede man naast mij gebieden erop te komen. Dat moest hij geen twee keer vragen.

Eerst ging ik op mijn knieën zitten om hem te pijpen, toen kroop ik op zijn keiharde pik en begon te wippen als een amazone. Steeds vlugger en heviger, ik was door het dolle heen, hij speelde met mijn wiebelende tieten, ik ging wild op en neer, de stoel kraakte, hijgend en kreunend  knalden we alletwee tot een heerlijk hoogtepunt, ik zelfs drie-vier keer, maar dat heb ik altijd, multi-orgasmes.

En zo ging het verder, tot ik ze allemaal had geneukt. Iedereen was voldaan tot-en-met, geweldig toch? Geen één zei iets van Hot Marijke. Ik ben er echter zeker van dat de meesten heel goed wisten wie ik was, maar niet geloofden wat hen overkwam. So what? Dit gebeurde in mijn privé-tijd en dan mag ik toch doen wat ik wil of niet?

Hete kusjes,

xxxxx

Hot Marijke

non
Vandaag werd Moeder Theresa Heilig verklaard en ons
Hot Marijke werd Geilig verklaard, proficiat aan beiden!