30 jaar!

30 jaar

Lieve fans,

Zoals de meesten van jullie hebben opgemerkt was ik op 17 juli jarig, en aangezien ik geboren ben in 1986, weet je met een simpel sommetje dat ik de kaap van 30 bereikt heb. Ik had schrik, want het is zo’n beetje het einde van je prille jeugd, maar tram 3 valt al bij al mee.

Ze zeggen dat 30 het begin van de wijsheid en de volwassenheid is. Jullie weten echter dat ik mij niks aantrek van wat “ze zeggen”, ik voel me al een hele tijd volwassen en wijs: dat kan niet anders met dit beroep.  Ik heb hier nu 11 jaar ervaring mee, en wees gerust dat ik x aantal keer meer levenservaring heb opgedaan dan een bureelbediende of een verkoopster. Bij mij geven mensen zich letterlijk, doch ook dikwijls figuurlijk bloot: onderschat de sociale impact van mijn job niet.

Ik maak nog geen balans op, want ik ben nog bijlange niet van plan om ermee te stoppen, ik kan al wel vertellen dat mijn positieve belevenissen de negatieve ruimschoots overtreffen. Mijn klanten zijn door de band tof, sympathiek, gentlemen, en boven de middelmaat wat betreft verstand en uiterlijk. Vergeet het griezelsprookje van de lelijke domme hoerenloper. Mijn publiek is de befaamde doorsnede van de maatschappij: alle rangen, klassen en standen, dezelfde mensen die rondwandelen in den Aldi, den Delhaize, de Gamma en den Brico.

Ik ben op mijn 14e ontmaagd en dat was een lekker begin. Ik experimenteerde lustig met seks, hoe vettiger hoe prettiger, en op mijn 19e is Hot Marijke geboren tot groot jolijt van de populatie van België en Nederland. Uiteraard is er uit bepaalde jaloerse hoeken kritiek, maar dat raakt mijn koude kleren niet, ik heb die trouwens meestal niet eens aan. 🙂

Ik dank al mijn fans en speciaal degenen die me al sinds mijn debuut in 2005 zijn trouw gebleven: zij die me steeds door dik en dun zijn blijven steunen en waarderen. Jullie zijn de basis, de fundering, het bastion, het bolwerk van Hot Marijke, I love you!

Ik heb dus enorm veel geleerd in die 11 jaar. Ik ben gegroeid van een ietwat naiëve tiener naar een zelfbewuste (zaken)vrouw, maar heb nooit iets ingeleverd qua enthousiasme en gedrevenheid. Ook zeer belangrijk: mijn natuurlijke geilheid is groter geworden dan ooit, dàt weet vooral mijn vast cliënteel. Ik noem geen getal, maar ik verzeker jullie dat ik een groepje trouwe klanten heb die mij al intiem kennen van toen ik 19 was, I adore you!

Lessen die ik gerust met jullie wil delen, mocht je er zelf nog niet toe gekomen zijn, het kan je misschien helpen om verschrikkelijke rampen te voorkomen. Hier dan – eindelijk – de 10 geboden van Hot Marijke:

1 – Vertrouw enkel jezelf en eventueel je partner als je hem lang genoeg kent.

2 – Iemand die in no time beweert dat hij jouw vriend is, zal nooit een vriend zijn.

3 – Als iemand je zegt: “Ik heb het (te) druk” bedoelt die persoon: “Mijn prioriteiten liggen niet bij jou.”

4 – Zaken en privé altijd scheiden: “Don’t eat where you shit” blijft een waarheid als een koe.

5 – Altijd oppassen voor oplichters: als iets te mooi is om waar te zijn, is het niet waar, nooit.

6 – Geen schrik hebben om af en toe risico’s te nemen, wel opletten dat je je niet verbrandt.

7 – Altijd oprecht zijn met fans, klanten en zakenrelaties, dat loont op korte en op lange termijn.

8 – Nooit panikeren: als iets niet loopt zoals verwacht, blijven (glim)lachen, er komen betere tijden.

9 – “Keep on smiling”: een goed humeur en vriendelijkheid is aanstekelijk en opent alle deuren.

10 – Vergeet alle bovenstaande onzin en leef je eigen leven!

Nog een prettige dag en dikke 30-jarige kussen,

xxxxx

Hot Marijke

keep-calm-i-m-not-30-i-m-18-with-12-years-experience-7