Sex met een ex

053-06

Mijn lieve vrienden,

Zoals jullie al wel doorhebben zijn mijn man en ik een breeddenkend koppel. We kunnen tegen een sexueel stootje. De kunst is om eerlijk te zijn: als we eens iets aparts doen weten we dat van elkaar. Deze gebeurtenis is infeite een klassieker: sex met een ex. In de gekende roddelboekskes wordt zoiets meestal afgeraden, maar so what? Ik wou het eens meemaken!

Het begon onschuldig. Op mijn privé-MSN heb ik verschillende kontakten, ook met nog enkele ex-vriendjes. Eén van die kerels is een hele toffe, ik zal hem hier Sven noemen. Ik ken hem al lang van voor de tijd dat ik “Hot Marijke” werd en onze skype-gesprekken zijn altijd keiplezant en helemaal niet over sex. Zo ook die keer, tot hij ineens vroeg: “Zou er een verschil zijn met de sex die wij vroeger hadden en die we nu zouden hebben? Ik bedoel, nu je Hot Marijke bent?” Ik dacht even na. Was dit een louter hypothetische vraag of een uitnodiging? Ik lachte en tikte vrolijk: “laat ons het proberen, dan weten we het!”

Het beleef stil. Offline was hij niet, nee, hij was duidelijk aan het nadenken of ik het meende en eerlijk gezegd, ik wou gewoon zijn reactie weten. Haja, zo ben ik. Vroeger was hij een nogal verlegen jongen, waarschijnlijk zou hij het weglachen. Dat dacht ik. Want toen kwam volgende zinnetje op het scherm: “Ok, hoe spreken we af?” Ik schrok. Niet enkel om die rechtstreekse vraag, maar vooral omdat mijn kut plots druipnat werd. Amaai, ik stond geil!

Ik bekeek mijn man die aan de andere computer zat en vroeg vlakaf:” “Vind je het erg dat ik met een ex ga neuken?” Hij bekeek me even en zei, zoals ik verwacht had: “Als jij dat plezant vindt, ga je gang en veel plezier!” Hij was al verder aan het werken toen ik mijn antwoord aan Sven intikte: “Deze namiddag! Kan je om 3 uur in Hotel X zijn hier in Knokke? Ik reserveer wel!” Zijn reactie was er vlug: “ik zal er zijn, tot straks, ik heb er zin in!” Snel antwoordde ik: “Ik ook! Kusjes!” Ik ging offline en kon me niet meer houden; ik stond zo heet! Ik zat zoals altijd naakt op mijn bureelstoel en begon me keihard te vingeren, dieper en dieper in mijn spleet, mijn kutsap spoot eruit, “aaah jaaa, Sven!” kreunde ik. Schokkend en gillend kwam ik klaar. Oooh, dat was heerlijk, dat beloofde! Mijn man keek glimlachend toe.

Even voor 3 uur wandelde ik de lobby van het hotel binnen. Ik reserveerde een kamer en vertelde dat er binnen enkele minuten een meneer Sven voor mij zou komen die ze naar boven mochten sturen. Ik nam de lift naar kamer 19. Het was een prachtige suite met een King Sizebed. Ik legde me neer en automatisch gleden mijn vingers in mijn slipje. Ik stopte ze net in mijn kut toen ik hoorde kloppen. Ik liep naar de deur en opende ze. Daar stond hij: Sven, een knappe toffe gast met donker haar en een prachtige smile. “Lang geleden” fluisterde hij en sloot de deur.

We grepen elkaar vast en begonnen hartstochtelijk te zoenen. Heel intens omhelsden we elkaar, onze tongen kronkelden wild door elkaar van begeerte. Al kussend strompelden we naar het grote bed. oooh ik stond zo verschrikkelijk geil en zijn lust was ook immens. We scheurden haast de kleren van elkaars lichaam, al na één minuut lagen we poedelnaakt op bed te vrijen. Hij begon te zuigen aan mijn stijve tepels, ik rukte aan zijn paal, ik schokte al wild in mijn eerste orgasme. “Zin in een 69?” Overbodige vraag, direct lag ik aan zijn lul te zuigen terwijl ik zijn tong heerlijk voelde spelen in mijn kletsnatte kut. Ik kwam weer en spoot als een fontein. Ik voelde dat hij er ook bijna was en stopte.

“Ik wil jou in mij voelen” lachte ik hem toe en nam een condoom uit mijn handtas. In no time had ik hem aangebracht en ging ik uitnodigend liggen, mijn benen gespreid. Hij kwam op mij, ik legde mijn benen over zijn schouders, hoog omhoog en daar voelde ik zijn keistijve pik in mij boren. “Ooooh, lekker, jaaa, pak me, blus me, neuk me!” Sven begon wild in mij te stoten. Hij speelde met mijn tepels terwijl hij alsmaar vlugger beukte in mijn soppende kut. Ik snikte en schokte, hij gromde als een beer. Hij ging in een hogere versnelling, zijn lul ramde in mijn spetterende spleet, ik voelde me ontploffen; gelijktijdig kwamen we schreeuwend, trillend en gillend klaar: “Ooooh jaaa, ik kom, ik kom, ik kooooom!”

Nagenietend lagen we in elkaars armen. Waaw, wat een lekkere sex! Het kwam niet tersprake of het vroeger ook zo was geweest. nu was het goed, héél goed, geweldig zelfs, wat doet het verleden er dan toe? Niks toch! Toen kwam Sven met een verzoeknummer. Ik wist het zodra hij het vroeg: “Euh, we hebben nooit anaal gedaan destijds, heb je er zin in?” Al lachend antwoordde ik: “Wat een vraag! Je wil me in mijn kont neuken? Ik heb niet liever!” Zijn paal was niet slap geweest en nu, na amper een kwartier wees hij terug fier naar het plafond. Ik deed er vlug een rubbertje op en gaf hem een tube K-Y. Ik ging op mijn knieën zitten, mijn gat omhoog naar hem gekeerd. Sven hijgde: “oooh, jij hebt toch een Goddelijke kont!” Hij gaf me een heerlijke kontmassage en likte mijn gat. Lekker!

Toen smeerde hij het glijmiddel in mijn aars, ja dat moet, lekker gladdig! “Kom dan,” smeekte ik, kom met je kanon in mijn gat! Poept mijn poep, kom erin!” Zachtjes stak hij zijn lid in mijn kont, beetje bij beetje dieper. Ik kreunde al van genot. “Ja, je mag dieper” hijgde ik “dieper in mijn reet, komaan, neuk me, neuk mijn hol!” Hij voerde het ritme op, steeds heviger knalde hij zijn stijve paal in mijn kont, harder en dieper. We schokten en ramden op elkaar in. “Oooh jaaaa, heeerlijk, pak me, pak me Sven!” Hij brulde: “Jaaaa, jaaaa, ik ga komen!” Op het moment dat hij spoot kwam ik ook keihard klaar. We verdronken in een enorme extase, als dieren schreeuwden we heel het hotel bij elkaar. Wat een Goddelijke sex! Hij zakte opzij en zwaar nahijgend en glimlachend bekeken we elkaar. Toch had ik nog zin in een lekkere afsluiter.

Ne een korte rust greep ik zijn piet alweer vast en zeer levendig verstijfde hij onmiddellijk. “Ik wil je proeven Sven” fuisterde ik. Hij knikte, Tja, wie zou er niet knikken? Ik kuste zijn eikel en vroeg vrij overbodig: “je vindt het toch leuk om mij gepakt te hebben in alledrie mijn gaten?” Hij bleef knikken. “Ok, ging ik verder, dan is het nu de beurt aan mijn mondje!” Ik begon hem zachtjes te pijpen, zijn lul groeide met de seconde. Ik likte zijn mooie ballen, mijn tong gleed omhoog en omlaag over zijn paal en dan slokte ik hem binnen. Stevig sloot ik mijn lippen om zijn kloppende pik, ik zoog en zoog steeds harder.

Hij sloot zijn ogen en kreunde. Ik stopte even en fluisterde: “Ik wil alles Sven, ik wil je proeven tot de laatste druppel, ok?” Weer knikte hij en ik begon aan de grandioze finale. Als bezeten pijpte ik hem af, hij gromde en ik deed verder, plots riep hij: “Het gaat komen, mmm, ik ga spuiten, jaaaa!” Ik bleef zuigen en ineens gulpte het sperma in mijn keel. Hij bleef maar schieten, ik slikte alles door, o zo lekker, mmm! Ik zwelgde zijn zaadfontein binnen. Nog nasmakkend likte ik heel zijn eikel schoon. Sven was haast buiten westen van zijn knalorgasme. Dankbaar glimlachte hij me toe: “Wat denk je, voor herhaling vatbaar?” Nu was het mijn beurt om te knikken; “Zeker weten Sven, dit was echt geweldig!” Even later verlieten we het hotel en uiteraard spraken we af om elkaar weer te zien. Van zo’n topminnaar lust ik meer pap!

Mijn besluit van deze geilpartij: sex met een ex = super, fantastisch, wonderbaar!

Dikke hete zoenen,

xxxxx

Hot Marijke