Even binnenkijken in het privé-leven van Hot Marijke

_DSC0005

Dag lieve fans,

Met deze blog laat ik even een totaal andere kant van me zien.

Ik ben ook maar een gewone vrouw met een privé-leven dat buiten de spots staat. Heel uitzonderlijk geef ik jullie nu het verhaal van wat er de afgelopen 4 jaar in mij is omgegaan.

Iedereen weet ondertussen dat ik mama ben van een fantastische lieve zoon van 6 jaar, Adam. Toen hij 2 werd begon het te kriebelen voor een broer of zus voor Adam.  Dus stopte ik met de pil op 29/4/2012, zijn verjaardag.

Helaas geraakte in niet in verwachting.  Na een tijdje maakte ik een  afspraak met mijn gynaecoloog. Die schreef me een hormonenkuur voor, spijtig genoeg zonder goed gevolg. Ze stuurde me door naar de Fertiliteitskliniek van AZ Sint Jan (Brugge). Daar heb ik verschillende onderzoeken en ingrepen ondergaan.

Resultaat was dat ik doorverwezen werden naar IVF/ICSI. Dat is een techniek waar ze eicellen uit mij halen, en in het labo bevruchten. Die embryo’s worden dan teruggeplaatst. Voor deze techniek moest ik alweer hormonen nemen. Zowel pillen, spuiten als vaginale hormonen.

Zo heb ik in de loop der jaren 5 pogingen in Brugge ondergaan. Wederom zonder een positief resultaat. Ik begon twijfels te krijgen en mijn eigen gyneacoloog heeft me dan doorverwezen naar het UZ Gent.

Daar heb ik ook 1 poging IVF doorlopen. Jammer genoeg ben ik ook nu weer niet zwanger geworden. Met pijn in mijn hart stop ik er nu mee, je moet ergens een grens trekken. That’s life, I’ll get over it…

Nu weten jullie ook waarom ik de laatste jaren zoveel ben bijgekomen (+/- 10 kg). Ik zal er vanaf nu alles voor doen om zo snel mogelijk terug een mooier figuur te hebben, beloofd! Met een doorgedreven dieet en dagelijks sporten zal me dat zeker lukken. Ik wil jullie hier ook regelmatig een update over geven, jullie hebben daar recht op.

Ik lees hier en daar soms commentaren als :”Dikke gans, koe, walvis” enzovoort… Noteer dat je nooit kan weten waarom iemand verdikt, een beetje fijngevoeligheid is daarom wel op zijn plaats. Ik lig er niet wakker van, in 11 jaar tijd ontwikkel je als bekend persoon een olifantenvel. Wat ook een feit is: zulke platitudes vertellen meer over het (twijfelachtige) niveau van de dader dan over de geviseerde.

Lekkere slanke 🙂 kussen,

xxxxx

Hot Marijke