Hot Marijke lingerie-lijn

000 REDLIGHTS SLIDE 01

Mijn liefste fans,

Ik zal je maar al direct vertellen dat de titel van deze blog een fantasietje is. Ik ben bekend, maar this is not America waar iedereen met een beetje naam vanalles en nog wat uitbrengt onder die naam. “Hot Marijke” is wel een gedeponeerde naam, en al goed, want er zijn altijd wel louche individuën die een bekende naam misbruiken voor eigen gewin. Maar daar ga ik het nu niet over hebben. Wél over mijn fantasietjes: wat zou ik allemaal onder mijn naam kunnen laten uitbrengen?

Het meest voor de hand liggend zijn uiteraard sex-gerelateerde dingen: vibrators en dildo’s, allerlei speeltjes, ook SM-gerief, een opblaas-Hot Marijke, enzovoort. Een (seks)lingerielijn vind ik wel de top, dàt zou geweldig zijn, daarom ook de titel. Stel je voor: BH’s, slipjes, bustiers, kousen en jarretelles “Hot Marijke”, klinkt toch perfect? Op de foto bovenaan draag ik Marlies Dekkers, mijn favoriete lingerie, tot de mijne uitkomt, haha.

Nog iets wat ik al eens in een blog geopperd heb: een Hot Marijke Cocktail. En waarom niet hé? Als een Bloody Mary kan, moet ik ook kunnen. Liefst wel een mix in de aard van een Pisang Orange, want dat is infeite de enige cocktail die ik zelf af en toe drink.

Nog een mogelijkheid: een Hot Marijke-café, bar, nachtclub, koppelclub. Moet kunnen, al dien ik er dan wel af en toe aanwezig te zijn. Maar dat is geen probleem natuurlijk. Ik zie mijn naam al in flikkerende Neon, waaaw, lekker kitscherig à la Las Vegas.

Denk jij nog aan andere dingen? Laat je fantasie op hol slaan en weet het me te vertellen.

Ok, ik droom nog wat verder, leuk toch? En mochten er sponsors zijn die zich geroepen voelen, hoor ik het wel. Fabrikanten, muzikanten, barkeepers, clubeigenaars, enzoverder. Een stripfiguur ben ik al, daarvoor ben je te laat! Ook is er reeds een tof liedje over mij gemaakt.

Dikke kusjes,

xxx

Hot Marijke

marijkeszopik0003_2color-900