De geilste slet in bed

Neuk 01 twitter 8

 

Hoi lieverds,

Iedereen komt graag klaar, akkoord? En hoe beleef je de heerlijkste hoogtepunten? De totale extase? Het heerlijkste orgasme, de heetste pret, dat beleef je met een geile slet in bed, met een hitsige hoer op de vloer, in een loopse snol haar hol, dat is pas lol!

Masturberen kan best leuk zijn, ik hou ook van solosex en speel dikwijls met mijn kut. Ik heb een prachtig sexleven, met mijn partner, met klanten, met anderen… en toch vinger ik me veel of ram ik een heerlijke vibrator of iets anders in mijn kut en kont. Niks fout mee, hoe meer hoe liever! Het moest maar zo lekker niet zijn.

Jij rukt natuurlijk ook. Of het nu op een foto of filmpje is, met telefoon- of camsex, je spuit dat het een lieve lust is. 100 % gelijk heb je. Maar hoe lekker het ook is, je mist de touch van een warm, heet vrouwenlichaam. En dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Als je van straat geraakt heb je een lief of een vrouw. In het beste geval beleef je in het begin goeie tot zeer goeie sex. Spijtig genoeg komt er na enige tijd sleet op: de routine, weet je wel. Elke dag kreeft of filet pur wordt ook eentonig. Dus je zoekt een verzetje, je gaat een scheve schaats rijden, je wil naast de pot pissen.

Een goede oplossing is om het samen te doen. Partnerruil, sexclubs, mogelijkheden zat! Dan kan je elkaar niets verwijten. Maar ja, daar heb je een breeddenkende vrouw voor nodig en jij moest zo nodig een “deftige dame” hebben hé? Dus helaas pindakaas, voor zulke “ordinaire” dingen is zij niet te vinden, bah! Dat diezelfde o zo brave echgenote met haar baas neukt heb jij natuurlijk geen flauw benul van. Hoe dan ook, jouw lust naar ander vlees in te kuip is niet te stuiten! Wat nu gezongen?

Je zoekt en vindt een minnares, een maîtresse, je gaat aanhouden. Spannend, dat wel, maar a very bad solution! Want het is eigen aan een vrouw dat ze Numero Uno wil zijn. Wees dus gerust, na enige tijd begint ze te zeuren en na langere tijd te dreigen: het is zij of IK! Twee mogelijkheden: je geeft je aanhoudster de bons of je doet wat ze verlangt: je scheidt van je vrouw en gaat met haar, jouw nieuwe liefde (?) samenleven.

Geen van deze possibilities is ok, ze zijn alletwee rampzalig. Met optie 1 zit je terug bij je vrouw en die zal jouw misstap nooit vergeven. Levenslang zal ze het jou verwijten, for ever krijg je die affaire naar je kop geslingerd. Sex met haar zakt tot het vriespunt. Met optie 2 zit je vast aan je minnares die promotie maakt als jouw “nieuwe vrouw’. Ok, maar wat dacht je? Na x aantal tijd is het nieuwe eraf en slaat diezelfde routine & sleet weer toe! In beide stories ga je terug naar Af en in het beste geval belandt je niet in de gevangenis. Een pak poen & illusies armer, a never-ending misery rijker. A loose-loose situation.

Wat is dan de enige perfecte oplossing? De slimmerds onder jullie weten dat: een geile slet in bed! Een hitsige vrouw waarvan je op voorhand weet wat je eraan hebt en hoeveel het je kost. Een wulps meisje dat discreet is en zich niet moeit met jouw privé. Een lekkere stoot die met samen met jou heerlijk zwoel vrijt, sext, klaarkomt, geniet. Een krolse teef die van wanten weet. Een hete hoer die jou terug de energie geeft om met je gewone leven welgezind en voldaan voort te gaan, zonder risico’s,gezeik en shit. Die oplossing, the real satisfaction heeft een naam! Voor degenen die het nog niet mochten weten: Hot Marijke. Just try and you will know!

Dikke hete geile kussen,

xxxxx

Hot Marijke, de geilste slet in bed!

VTS 10