Konten!

KONTEN-800

Hallo lieve fans,

Men vertelt mij dikwijls dat ik een lekkere strakke kut heb, heerlijke grote tieten en een geile kont. Tja, ik heb het geluk een bolle kont te bezitten en échte kontenmannen zijn er dol op. Ik begrijp dat wel, een plat of hanggat is bepaald niet opwindend. Ikzelf vind een “smal poepeke” ook maar niks, geef mij maar een tof lief (en dat heb ik!) met een heerlijke ronde achtersteven. Mmm!

Er zijn meer tietenmannen dan kontenmannen, geen idee waarom. Misschien omdat tieten altijd in het oog vallen? Of omdat er tepels (zuig-zuig) op staan? Hoe dan ook, de kontenmannen zijn bezig met een inhaalbeweging, dat merk ik aan het aantal complimenten richting bips die ik krijg. Uiteraard komt ook de rest van mijn uitzicht ter sprake. Jaja, sommige slimmerds hebben zelfs door dat ik hersens heb, maar die zijn natuurlijk niet direct zichtbaar. Die komen pas naar boven als je me persoonlijk kent. Vandaar dat ik de critici vergeef mij enkel beoordelen op mijn uiterlijk.

Terug naar het gat, want daar draait het om. Sommigen beweren dat er een verband is tussen kont en tieten: de bolle vormen kunnen in super-close-up zelfs verward worden. In Brazilië is een bolle kont zodanig in trek dat er daar meer plastische chirurgie voor het bolle kont-ideaal wordt uitgevoerd dan om tieten te vergroten. Het gebeurt echter ook hier, in Vlaanderen. Zelfs mannen laten zich een bolle kont opspuiten, prijskaartje is minimum 2.500 euro. Tja, waarom niet, als je je er beter mee voelt? “My ass!” is hier de juiste uitdrukking.

Ik heb het geluk dat ik jong ben en goed voorzien ben, van alles infeite. Maar als ik ooit op een leeftijd kom dat ik iets kan laten corrigeren door een plastische tovenaar, dan doe ik dat zeker. Ik heb daar geen enkel probleem mee. Enkel oppassen dat je niet overdrijft, zie Cher, waar niks origineels meer aan is. Om maar te zwijgen over Michael Jackson die er aan kapot is gegaan.

Voor jullie kontgenot heb ik een lekkere collage gemaakt van.. ja wat dacht je? De mijne staat er ook tussen en de kenners pikken (pakken?) die er zo uit.

Veel kontplezier!

xxxxx

Hot Marijke

konten