SEX ON THE BEACH

sex on the beach drink

 

Hoi geile seksliefhebbers,

Naakt op je buik in een hangmat liggen is heerlijk. Zeker als het op een wit strand tussen de palmbomen is en je ingesmeerd wordt door een knappe gebruinde kerel. Door mijn wimpers kijk ik naar de diepblauwe zee en de verlaten baai. Zijn handen masseren mijn rug en zakken langzaam naar beneden. Mmm, ik voel hoe hij mijn billen streelt en mijn kont kneed. Zijn vingers glippen tussen mijn billen. Ik open mijn benen, smachtend naar een lekker orgasme. Hij steekt zijn duim zachtjes in mijn kontgat, zijn andere vingers dringen mijn natte kut binnen.

Ik schok en kreun als hij steeds vlugger mijn druipende spleet vingert, de hangmat zwiept heen en weer, hij begint me nu te fisten, zijn volle hand ramt diep in mijn soppende foef, “ooh jaaa!” gil ik het uit: “ik kom, ik koooom!” In een geweldig orgasme spuit ik liters kutsap de lucht in. Ik hijg genietend na als ik plots voor mij een stijve lul zie. Het moet een andere man zijn, want de eerste voel ik nu tussen mijn benen kruipen. Ik sta er niet bij stil en neem de heerlijke harde pik in mijn mond en zuig hem gulzig in mijn keel. Ik pijp als op drift geslagen hoer, heel snel en diep, gelijktijdig dringt de eerste man met een enorme stoot in mijn kut.

Rechtstaand achter mij begint hij me traag en diep te neuken. Ik laat effe de lul uit mijn mond glijden om een schreeuw van genot te laten: “Waaaauw!”. Direct zuig ik hem terug binnen terwijl de andere pilaar steeds rapper beukt in mijn meebewegende neukgrot. Het ritme is perfect, het pijpen en neuken gebeurt in één geile op en neer, in en uit- beweging. Ik gloei van de hete zon en mijn helse geilheid, mijn lippen slurpen aan de pik, mijn kut staat in brand van de rammende paal, oooh, dit is pas HOT! Ik neem de pik even in mijn hand en brul uitzinnig: “ik wil sperma, ik wil jullie zaad!”

sex on the beach sperm

Zodra ik de lul terug in mijn mond steek en nog eens heel diep pijp, gulpt zijn pap er uit. Ik doe mijn mond wijd open, een niagara sperma spuit in mijn bek, “ooooh, heerlijk, jaaa, nog!” gil ik. Op dat moment spettert er een tweede lading zaad in mijn mond terwijl de eerste man zijn lul uit mijn kut trekt en hem zondermeer in mijn kont steekt. Mijn gezicht zit onder het zaad, het druipt uit mijn mond over mijn kin, terwijl ik smeek: “Jaaa, neuk mijn gat, kom diep in mijn reet, poept me dan, jij vetzak!” De man achter mij neemt me bij mijn heupen, ikzelf grijp de palmboom voor mij vast. Hij boort met zijn paal in mijn kont.

Met een hels ritme naait hij mij, ik schok, hijg en kreun, het sperma plakt op mijn gezicht. “Schiet, komaan, schiet dan!” gil ik het uit. “Oooo, jaaaa, spuit dan!” Ik kom klaar als een gekkin, voel hoe de kerel zijn lul uit mijn kont trekt. “Draai je om slet” hijgt hij. Ik keer mijn hoofd en zie zijn steigerende paal voor mij. Ik smeek “jaaa, spuit mijn smoel vol!” en open mijn mond. Zijn fontein heerlijk sperma gulpt in mijn gezicht, op mijn lippen, mijn open mond, ik slurp zoveel mogelijk op, het stroomt overal. Mmm, wat is het heerlijk om een geile spermaslet te zijn! Smakkend en nagenietend sluit ik mijn ogen. Wat een heerlijke vrijpartij zeg.

Alles vervaagt. Na een tijd open ik mijn ogen. Tot mijn verbazing lig ik in mijn eigen bed. Het was dus een droom! Maar wat voor één, zo wil ik er wel elke nacht een dromen. Jij toch ook, in de rol van één der mannen? Je hoeft niet te antwoorden, ik weet wat je gaat zeggen. 🙂

Hete kusjes

xxxxx

van jullie Hot Marijke

sex on the beach fuck x