10 jaar Hot Marijke Vrijschool!

Einstein kleur

Lieve vrijers,

Feest! Mijn unieke en succesvolle Vrijschool bestaat nu 10 jaar! Ik ben er trots op dat ik vele mensen hun seksueel leven terug op het juiste spoor heb gebracht. Want hoe geweldig al die voorlichtingsboekjes ook zijn, seks leer je enkel aan den lijve, niet door middel van boeken of tijdschriften. Je wordt ook niet Geniaal door een biografie over Einstein te lezen.

Toch zijn er nog mensen die twijfelen om naar mijn Vrijschool te komen. Ik krijg daarover regelmatig mails met de vraag wat mijn Vrijschool nu precies inhoudt. Vandaar dat ik hier uitgebreid ga uitleggen wat de bedoeling er precies van is. Voor te beginnen, ik ben voor 100 % biseksueel en ontvang met evenveel (seks)plezier mannen, vrouwen en koppels. Mijn Vrijschool gaat zeker niet enkel over het lichamelijke aspect van seks: een positieve geestelijke instelling is voor een lekkere bevredigende seksbeleving zeker even belangrijk: it’s all in your head.

Verscheidene types mannen, vrouwen en koppels hebben seksuele problemen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn. Let wel: bij ernstige problemen dien je een dokter te consulteren: dat valt uiteraard niet onder mijn bevoegdheid.! Ik zet alles op een rijtje. Lees mijn onderstaande uitleg aandachtig en wees eerlijk tegenover jezelf: “Heb je mijn Vrijschool nodig?” Indien ja, waarom zou je de mogelijkheid op een gelukkig seksleven zomaar weggooien?

1 – Totaal geen ervaring = maagd. Dat is absoluut geen schande of om mee te lachen. Ik kan jou een fantastische eerste ervaring meegeven voor de rest van jouw leven. Ik verzeker je op een blaadje: héél weinigen kunnen daar op terugkijken. Meestal is de eerste keer een ramp, niet in het minst omdat de partner eveneens een maagd is. Geknoei alom, uiteraard, je trekt toch ook niet ten oorlog zonder een basisopleiding? Die krijg je van mij!

2 – Weinig ervaring(en) = frustratie. Je hebt als het ware schrik om iemand te veroveren omdat je twijfelt aan jouw sekscapaciteiten. Zelfs als hij of zij het verlossende “ja!” zegt, breekt jou het koude zweet uit: “Kan ik het wel aan? Ga ik niet af als een gieter?” Door die faalangst bak je er in bed uiteindelijk niks van. Ofwel kom je niet, ofwel te traag, ofwel te vlug: miserie! Een open en eerlijk gesprek met mij en ik corrigeer jouw mindere punten in de praktijk. Ik breng je over jouw onzekerheid heen en maak van jou de minnaar/minnares die je altijd al had willen zijn.

3 – Slechte ervaring(en) = trauma. Dit kan zeer diep gaan. Je bent in de steek gelaten en hebt in de laatste fase van jouw relatie naar je hoofd gekregen dat je “niks waard bent in bed”. Onwaar en enkel bedoeld om je keihard te kwetsen. Maar je zit ermee, en hoe! Je twijfelt aan jezelf, je voelt je als man of vrouw niks meer waard. Zodoende heb je schrik gekregen van seks, laat staan dat je zou beginnen aan een nieuwe relatie. Ook in dat geval geef ik mij helemaal aan jou. Zodat je terug kan genieten van seks en inzien dat jouw ex enkel één hatelijk doel had: jou als man of vrouw de put in te duwen. Ik haal jou uit die put en je zal voelen dat seks, ook voor jou, Goddelijk kan zijn. Dat je ook terug ten volle gelukkig kunt zijn met een nieuwe partner. Dat is jouw recht als mens.

 

Vrijbewijs

 

4 – Koppels die in een vervelende routine zijn verzeild = ruzie, ruzie, ruzie. Ik hoor het zo vaak: we zien elkaar nog graag, maar seksueel is het grote vuur geblust: het is amper nog een waakvlam. Dat kan gebeuren, helaas. Door allerlei omstandigheden zwakt de seksuele drang naar elkaar geleidelijk af tot je je op een Very Bad Day realiseert dat je als broer en zus samenleeft. Het gaat er niet om wie “in fout” is. Het doel moet zijn om SAMEN dat grote vuur terug aan te wakkeren. Dat is moeilijk, vooral omdat je elkaar verwijten maakt. Jullie ego’s botsen, uit misplaatse fierheid geef je de ander zelfs de kans niet om opnieuw de seks te beleven zoals die vroeger ooit was. Alweer: je kan er duizenden theorieboeken over lezen en naar een seksuolo(o)g(e) in therapie gaan. Spijtig genoeg helpt dat geen bal. Enkel bij mij vind je in de praktijk de oplossing waarnaar je zoekt. Zowel psychisch als fysisch geef ik jullie de sleutel tot goeie seks en laat ik je voelen hoe het terug kan zijn als vroeger, zelfs beter! Jullie beleven eindelijk terug de intense seksvoldoening waar je oneindig naar verlangt.

Ik krijg soms de opmerking: “Het is duur!” 250 euro per les, een cursus van 6 lessen, dat is samen 1.500 euro. Als je echter bij de eerste les alles afrekent, is het slechts 1.250 euro: één les is dan gratis. Ik heb een mooie (ok, voor de hand liggende) vergelijking: wat kost een Rijschool? In het allerbeste geval, als je slaagt bij het eerste theoretisch én bij het eerste praktisch rij-examen, ben je meer kwijt dan bij mij! Akkoord, auto kunnen rijden is absoluut belangrijk en handig, dat betwist ik niet. Maar er is nog altijd een alternatief: het openbaar vervoer of een taxi. In seks bestaat dat niet: enkel JIJ kan jezelf bewijzen. Om het zacht uit te drukken, kunnen vrijen is 1.000 maal belangrijker dan kunnen rijen! Het is een deel van jouw persoon, van jouw zijn, van jouw leven. Vergeet niet dat ik mij voor 100 % inzet en dat ik mijn Vrijschool in mijn menu heb opgenomen om mensen in seksnood te helpen. Iedere leerling krijgt een totaal persoonlijke, op maat gesneden benadering naargelang zijn of haar persoonlijke behoeften. Ik meen dat.

Je dient jouw cursus van 6 lessen binnen de 6 maand op te nemen. En dan krijg je mijn “Hot Marijke Vrijbewijs”, waarmee je de rest van jouw leven 10 % korting geniet op een uur privé-ontvangst. Tot mijn grote fierheid heb ik verschillende leerlingen die mij eeuwig dankbaar zijn en regelmatig terug komen genieten met mij. Ik zweer julie: dan pas voel ik waarom ik dit doe: omdat iedereen het recht heeft op een bevredigend seksleven. Met mij ga je dat  bereiken, wees maar zeker!

Herken je ergens jezelf in mijn uiteenzetting? Twijfel dan niet: bel me om af te spreken voor een cursus van 6 lessen in mijn unieke Vrijschool. Je zal je bevrijd voelen, je wordt een nieuwe, zelfzekere persoon, die het leven terug met een brede smile aankan.

Je vindt alle praktische info over mijn Vrijschool HIER.

Lekkere kusjes,

xxxxx

Hot Marijke

cartoon