De Perfecte Hoerenloper

01

Liefste vrienden,

Wat is voor mij de perfecte hoerenloper? Daar gaat deze diepgaande blog over. Niet om hoerenlopers de les te lezen, wel om er op te wijzen dat het nog véél geiler en vrolijker kan zijn als je rekening houdt met enkele belangrijke dingen.

Mijn INCALL-diensten of MASSAGE bij mij in Knokke zijn telefonisch te boeken, de dag zelf. Je kan me bellen vanaf 8 uur en minstens één uur voor je wenst te komen. 1e afspraak kan om 9 uur, laatste om 23 uur. Ik vraag steeds om jouw voornaam en of je mijn tarieven kent: zo voorkomen we misverstanden. Als we een date hebben vastgelegd, geef ik jou mijn adres en verwacht ik jou stipt op het afgesproken uur. Zo simpel is dat. Vraag niet hoe ik eruit zie of wat ik allemaal doe, ik ga niet in op rukpraat. Alles staat in mijn advertenties (met foto) en op deze zeer uitgebreide site. Een echte afspraak is geklonken binnen de minuut, zonder prietpraat.

Indien je een INCALL-dienst of MASSAGE niet vandaag, maar op een latere datum wenst, kan dat enkel als je de volledige som op voorhand regelt, hetgeen ALTIJD van toepassing is als je gebruik wenst te maken van mij OUTCALL-diensten. Vul dan alles behoorlijk in op mijn pagina RESERVATION en reken meteen af, zo gemakkelijk!

Als je niet opdaagt – en je hebt het bedrag nog niet geregeld – kom je zonder pardon op mijn fakerslijst met je voornaam en telefoonnummer. Meer uitleg vind je op mijn FAKERS-pagina aangaande deze gefrustreerde zielepoten.

Maar jij verschijnt natuurlijk wél – zoals het hoort voor een gentleman-hoerenloper -) op het afgesproken tijdstip. De bedoeling is dat we samen een heerlijke, onvegetelijke tijd beleven. Ik vraag jou heel vriendelijk: lees de volgende 5 punten eens aandachtig.

1 – + 18

Absolute vereiste: +18, daar wijk in NOOIT vanaf.

2 – Geen vreemdelingen

Ik spreek enkel af met deftige nederlandssprekende blanke personen. Dat heeft niets met racisme te maken, enkel met mijn persoonlijke voorkeur. Ik heb het nooit gedaan, doe het niet, en zal het nooit doen met niet-blanke mensen, niet gratis, niet betaald, onder geen enkele voorwaarde. Noteer dat er met intimiteiten slechts één wet geldt: “NEE = NEE”: dwang is verkrachting.

3  – Hygiëne

Al kom je van een halve dag sauna, je bent altijd verplicht om hier eerst een douche te nemen en je volledig te wassen met douchegel. Niet volledig proper gewassen = geen seks. Ik ruik steeds lekker fris en ik verlang van jou hetzelfde, enkel dan kan seks lekker zijn.

4 – Respect

Wederzijds respect vind ik zeer belangrijk: hou je aan hetgeen ik doe, vraag geen zaken die ik niet doe: respecteer mijn Huisregels. Ook zeer belangrijk: ik ben supergeil maar ik haat vulgariteit en brutaliteit, zowel in woorden als in daden. Lig er ook niet bij als een verdoofde Pascha, wees actief en lief, attent en afwisselend. Bef me geen half uur, ik pijp jou ook geen half uur, dan is het niet leuk meer. Lekker vrijen is verscheidenheid en eens we neuken vraag ik je: neuk me stevig! Daar hou ik van, dus geen gemelk of tantra-onzin aub. Eens je in mij bent wil ik heerlijk doorneuken en samen intens klaarkomen!

5 – Humor

Als het effe kan: een leuk gesprek geeft een tof contact. Het maakt ons samenzijn plezanter en hoe meer het klikt, hoe lekkerder het voor ons beiden is. Wees geen triestige plant! Het hoeft geen lachen, gieren & brullen te zijn, maar een vrolijke kwinkslag kan de stemming bepalen.

Besluit. Ik doe dit alles dolgraag, ik zet me helemaal in, jouw gedrag is echter ook belangrijk is voor een supergeslaagd seksfestijn!

Dikke zoenen en tot gauw!

xxxxx

Hot Marijke

02