Kerst 2015 = 10 jaar gehuwd!

DCF 1.0

24 december is voor mij niet enkel Kerstavond. Véél belangrijker: het is mijn huwelijksdag en vandaag is het precies 10 jaar geleden dat ik huwde met mijn teerbeminde man Paul. Dubbel feest vandaag en dus zeer besparend qua kadootjes! 🙂

Op 24 december 2005 gaven wij elkaar ons ja-woord in het Stadhuis van Antwerpen. Wij waren het enige koppel op die dag, en dat maakte het extra-speciaal. Het was toen, zoals nu, zeer zacht weer: onze buitenfoto’s zijn in een stralende zon getrokken.

Het was een feestelijke dag en zeer low-profile. Onze drink ging door in den Bengel op de Grote Markt, met onze getuigen en enkele vrienden. in de namiddag zijn we onder ons tweeën een kleinigheid gaan eten in restaurant Bella Capri op de Oude Koornmarkt. Ons avondfeest vond plaats in de beste Italiaan van Antwerpen: de Machiavelli op de Blancefloerlaan te Antwerpen-linkeroever. Echte wrede ambiance! Hot Marijke was nog net niet geboren, alles bleef dus gelukkig zéér rustig tussen ons.

0 Plaatsen

Paul trouwde in maagdelijk wit, zeer toepasselijk. Nee, dat kwam gewoon omdat hij jaren voor ons een wit kostuum had laten maken in Pattaya, Thailand, en het infeite nooit had aangedaan. Dat kwam dus goed van pas. Ik was in een eenvoudig ensemble, dat ik nog heel lang met plezier heb gedragen. Ik ben een besparend meisje, jaja.

Ok, we zijn nu 10 jaar verder en nog steeds gelukkig getrouwd. Ontelbaar zijn degenen die voorspeld hebben dat het niet lang zou duren, dat dit niet kon omdat ik zo jong was en hij zo oud, dat het leeftijdsverschil te groot was, dat het een bevlieging was enzovoort enzoverder. Zo zijn de meeste mensen: ze hopen ergens dat het misloopt om alzo troost te vinden voor hun eigen kutleven. Slechte karakters! Ik gun iedereen zijn/haar geluk en leef écht mee als het met iemand fout loopt.

Vandaar het succes van reeksen als “Familie” en “Thuis”. Al is het dan nep: ambras en miserie van anderen werkt helend voor je persoonlijke zorgen. Zo van: “Eigenlijk heb ik het nog zo slecht niet!” Ik kijk dan tenminste nog naar “The Bold and the Beautiful”: die maken ruzie “in stijl” in een decor van glamour en glitter. Als een Forrester zich slecht voelt gaat die niet zitten zuipen en janken in zijn achterkeuken, nee, hij doet dan een tripje naar Hawai met één of andere maîtresse, hetgeen zeer verlossend kan werken. 🙂

Ok, genoeg geluld, het vieren kan beginnen! Ik wens jullie allen een zeer prettig Kerstfeest toe, met leuke kadootjes en vooral toffe intieme momenten met al jullie geliefden. Al is het helaas nog bijlange geen Vrede op Aarde, laat het Vrede zijn in jullie Hart!

Happy X-mas!

xxxxx

Hot Marijke