29 vandaag!

29 vandaag

Trouwe volgelingen,

Er was eens… een schattige baby die 29 geleden werd geboren in Kapellen bij Antwerpen. Mama en papa waren zeer trots op hun eerste kindje, dat heel braaf opgroeide in Stabroek.

In de loop der jaren werd het kindje echter héél stout en op haar 19 jaar veranderde ze in… Hot Marijke!

En het mooie sprookje gaat verder… Op 24 december 2005 trad ze in het huwelijk met mij, Paul, en op 29 april 2010 schonk ze mij een prachtige zoon, Adam. Onze geweldige knappe en slimme kerel is ondertussen 5 jaar geworden en hij is het zonnetje in huis. Wij leven vandaag precies 6 jaar in Knokke, de mooiste stad van het heelal en omstreken.

Al 10 jaar lang verblijdt Marijke een groot publiek dat haar op handen draagt. Haar populariteit heeft ze niet enkel te danken aan haar erotische activiteiten, want zo zijn er nog, wel door haar no-nonsens stijl: ze komt er keihard voor uit wie ze is en wat ze doet. Op twitter, in haar blogs, in interviews, ze is altijd rechtdoor zee, neemt geen blad voor haar sexy mond en ze vecht onvermoeibaar tegen de hypocrisie en truttigheid van onze egocentische samen(?)leving.

Sommigen zien haar als het uithangbord van de prostitutie, anderen als de vleesgeworden geilheid, jaloerse (en werkloze) concurrentie beschouwt haar als een ambetante aandachtshoer. Och, ieder kleeft er zijn voorkeur of kritiek op, vrijheid, blijheid!

Ze ijvert voor een rechtvaardige legalisatie van de prostitutie, volgens haar de enige manier om illegale uitbuiting te bestrijden. En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar nu gaan we deze 17 juli vieren, minstens tot middernacht! Ober, laat de Dom Perignon rijlelijk vloeien!

Gelukkige verjaardag, en dat je nog vele jaren een toonbeeld mag zijn van de knappe, sensuele, intelligente, fiere en vrijgevochten vrouw: jij bent Girl Power in de meest pure vorm.

I love you!

xxxxx

jouw man Paul