Bumbum geile konten!

Bumbum 01

Lieve fans,

We gaan het vandaag hebben over Bumbum, je weet wel:

Geile konten

Ikzelf heb het al een oneindig aantal keren mogen horen dat ik een geile kont heb. Lekker rond met een goede pak aan, enzovoort. Ik weet en voel dat mannen liever een kont als de mijne zien en bespelen dan een smal en/of plat achterste van een slanke vrouw of panlat. Ik ben bi en heb ook liever volle vrouwen in bed. Dit is dus een ode aan de enige échte vrouwelijke kont en er zijn nog veel meer voordelen buiten de absoluut ophistende kwaliteiten van een dergelijke kont. Lees maar!

Flinke billen zijn gezond

Uit verschillende studies is gebleken dat vrouwen met een pronte derrière gezonder zijn dan dames met een kleiner achterwerk. Ze hebben minder kans op diabetes of hartproblemen omdat ze vaker een lager cholesterol hebben en hormonen aanmaken die suikers metaboliseren. Daarnaast leven vrouwen met slanke taille, brede heupen en grotere billen ook langer.

Staat voor vruchtbaarheid

Als een vrouw een smal middel heeft, betekent dat voor het mannenbrein dat ze niet zwanger is. Als ze daarnaast ook nog eens brede heupen heeft, is dat een teken dat ze zonder problemen kinderen kan baren. Kortom, het zandloperfiguur is voor mannen een soort van garantiebewijs dat een vrouw voor gezond nageslacht kan zorgen.

Goed voor de intelligentie

Dames met een forse bips zijn over het algemeen ook slimmer. Volgens wetenschappers van University of Oxford is dat zo, omdat er voor een voller achterwerk een overschot aan omega-3 vetten nodig is. Deze vetzuren bevorderen de ontwikkeling van de hersenen.

Zorgt voor slimmere kinderen

Niet alleen zijn vrouwen met volumineus achterste zelf intelligenter, ze krijgen ook slimmere kinderen , bewezen onderzoekers van de universiteit van Pittsburgh. Het vet in de billen bevat poly-onverzadigde vetzuren en dat is belangrijk voor de ontwikkeling van de foetus.

Baby’s hebben vet nodig om zenuwen te ontwikkelen, maar daarnaast groeit het kinderlijke brein beter dankzij het extra vet in het achterwerk. De onderzoekers denken dat vrouwen deze vetten opsparen ter voorbereiding van de komst van een baby dat de intelligentie van kinderen stijgt naarmate hun moeders bredere heupen hebben.

Bumbum Beyonce-Marijke

Beter in bed

Mannen kruipen liever tussen de lakens met een vrouw die rondingen heeft. Dat komt omdat dikkere dames beter in bed zouden zijn. Volgens het mannelijk geslacht geven ze meer en zijn ze eerder bereid om nieuwe dingen uit te proberen.

Gelukkiger en zelfverzekerder

Vollere vrouwen zitten beter in hun vel en zijn zelfverzekerder en gelukkiger. Dat komt onder meer (alweer) door de omega 3-vetzuren die ook een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van depressies. Deze vrouwen stralen vrolijkheid en positiviteit uit en dat heeft een bepaalde aantrekkingskracht op mannen.

Geen hartziekten
Beter wat vet rond je achterste en aan de dijen, dan helemaal geen. Het vetlaagje vermindert het effect van schadelijke eiwitten die ontstekingen en verstopte slagaders verstoppen. Op die manier krijgen hart- en vaatziekten en diabetes geen kans.

Afbrekingsproces

Opgestapeld vet rond het onderlichaam is moeilijker af te breken dan het vet op het bovenlichaam, daar zijn vrijwel alle dames het over eens. Een sneller afbrekingsproces maakt echter dat er meer proteïnen vrijkomen die gelinkt worden aan hartziekten en diabetes. Een langzame vetverbranding maakt dat er meer hormonen vrijkomen die bloedvaten beschermen en een betere bloedglucose bevorderen. Die gunstige effecten komen eerder bij vrouwen voor omdat testosteron bij mannen de opslag van vet rond hun dijen, onderdrukt.

Goed vet

Onderzoeker dr. Konstantinos Manolopoulos, van de universiteit van Oxford: “Het vet rond onze dijen en heupen is anders dan het vet rond onze buik. Er is’ goed ‘vet en’ slecht ‘vet – net zoals er goede en slechte cholesterol.  De cellen in het lagere lichaamsvet werken anders dan de vetcellen in het bovenlichaam”.

BMI

De verdeling van lichaamsvet wordt al langer als belangrijke risicofactor van hart-en vaatziekten aanzien. Het percentage van de heup- tot maagvet, zoals gemeten door de taille-tot-heup ratio, zou een betere graadmeter zijn voor hart-en vaatziekten dan de Body Mass Index. Sterren met rondingen zoals Jennifer Lopez en Beyoncé zijn dus betere rolmodellen voor de gezondheid van vrouwen dan supermodellen die veel minder lichaamsvet hebben.

Ideaal voor mannen

De verhouding van je heup en taille zegt veel over hoe aantrekkelijk mannen je vinden. Ideaal is een ratio van 0.7. Die afmeting geven mannen onbewust het signaal, dat jij de ideale partner bent om baby’s mee te maken!

Bumbum verhoudingen

Je achterwerk is een krachtpatser

Je billen bestaan voornamelijk uit vet. Dat is dus niet waar. Je bilspieren zijn de grootste en misschien wel de krachtigste spiergroep van je hele lichaam.

Curves zijn verslavend 

Uit onderzoek is ook gebleken dat mannen positief reageren op een zandloperfiguur. Bij het kijken naar een curvy vrouw worden bepaalde beloningscentra in de hersenen actiever. Volgens de onderzoekers ging het om hersengebieden die ook worden geassocieerd met verslavingsreacties op alcohol- en drugsgebruik.

De kont wordt al decennialang bejubeld en de laatste jaren, zeker in de Hiphop, krijgen grote ronde billen extra veel aandacht. Dit is het ultieme kontenlied :

Lieve geile kontenkusjes!

xxxxx

Hot Marijke