10 Geboden voor de hoerenloper

home611

Schattige lezers,

Ter verduidelijking: dit gaat over heren/dames of koppels die een meisje van plezier wensen te bezoeken of te laten komen, thuis,  op hotel of elders, via internet-advertenties.

AANDACHT! Ga NOOIT in op uitnodigingen voor gangbangs en bukkakes aan absurde tarieven zoals: “50 euro voor 8 meisjes, 4 uur lang, drank en hapjes inbegrepen.” Als je een beetje kan nadenken weet je dat het ofwel een leugen ofwel verdacht is. 2 redenen om zulke toestanden te mijden als AIDS, en dat laatste is meteen de 3e motivatie. Noteer ook dat je voor 50 euro beter naar mij komt voor een vluggertje!

Neem de volgende 5 DONT’S en 5 DO’s altijd ter harte en je beleeft het ultieme seksgenot zonder (financiële) kater.

1 – Reageer NOOIT op een advertentie waarvan het gezicht van het meisje op de foto niet duidelijk zichtbaar is. Betalende seks is geen blinddate: je hebt het recht om in te schatten welk vlees je in je kuip gaat hebben voor je zuurverdiende geld.

2 – Reageer NOOIT op een advertentie met foto’s van meisjes die te mooi zijn om waar te zijn: ze zijn dan ook nep en geplukt van internet om je te lokken. Wees gerust, als je die dame wenst, ze zal nooit beschikbaar zijn.

3 – Reageer NOOIT op een advertentie waarvan de oubollige tekst in de derde persoon en/of in gebrekkig Nederlands is opgesteld, bv: “Zij is een wulpse deerne die veel houden van sexy.” of “Lieve madame wil jou echt diep masseer tot punt van hoogte.”

4 – Reageer NOOIT op advertenties waar je een date kan maken via sms. Dat is altijd nep: echte dames beantwoorden geen sms/anonieme oproepen, en terecht. Niet te verwarren met “ERO-SMS”, pure seks-sms en dat doe ik ook.

5 – Reageer NOOIT op advertenties waarin wordt aangeboden om het zonder condoom te doen, tenzij je zelfmoordneigingen hebt. Ok als je zelf dol bent op SOA’s en zelfs dood wilt, erger is dat jij de gezondheid van jouw sekspartner(s) in gevaar brengt.

6 – Reageer ENKEL op advertenties met duidelijke totaalfoto(s) van het meisje. Je wil toch weten hoe haar lichaam en gezicht eruit zien? Een lekker lijf met een mottige kop erboven is niet zo opwindend, al kan je er wel een handdoek over leggen.

7 – Reageer ENKEL op advertenties waarin het meisje in de 1e persoon duidelijk en in goed Nederlands vertelt wat zij te bieden heeft en aan welk tarief, dat voor een klassedame schommelt tussen 150 en 250 euro per uur. Minder is frituur, meer is afzuip.

8 – Reageer ENKEL op advertenties waar je ook telefonisch kan reserveren en schrik niet als je een mannenstem hoort: hij is de partner die opneemt als het meisje niet beschikbaar is. Of heb jij graag dat het meisje haar gsm zélf beantwoordt terwijl jullie in actie zijn? Maak dus gerust een afspraak via de man aan de lijn, gewoon een kerel zoals jij, geen pooier, geen loverboy, geen mensenhandelaar.

9 – Reageer ENKEL op advertenties waarvan je zeker bent (via wat detectivewerk) dat de leeftijd van het meisje klopt. De foto kan best van de dame in kwestie zijn, maar indien niet recent is die lekkere meid in reality misschien al 15 jaar ouder en 30 kilo zwaarder.

10 – Reageer ENKEL op MIJN advertenties, je kent mij, je weet dat je mij blindelings kan vertrouwen, je beleeft de seks van je leven, en je hoeft geen rekening te houden met al de voorgaande vermoeiende geboden. Dank u Marijke!

Lieve groetjes,

xxxxx

Hot Marijke