XII op de Seksschaal van Mercalli

Lieve opgewonden lezers,

Ik heb het geluk dat ik ontzettend geil ben en altijd klaarkom. Dat is geen commerciële flauwekul maar een feit. Mijn orgasmes zijn uiteraard niet altijd even hevig. Dat hangt af van 2 factoren:  hoe heet ik  sta, en hoe diep het klikt met mijn bedgenoot. De Seksschaal van Mercalli begint bij mij vanaf V, vrij krachtig, tot XII, de totale verwoesting. XII komt zelden voor, daarom vertel ik jou dit waargebeurde verhaal, de namiddag dat ik dit extreme uiterste heb bereikt. Ga stilletjes zitten en luister.

mercalli

Mijn klant is net doorgegaan, ik geniet nog na op mijn grote bed. Het was lekker geweest, de blonde man (zo noem ik hem even) komt wekelijks naar me toe, en zo groeit de seksband. Bovendien ben ik in een topdag, hij raakte mijn kut amper  aan en ik kwam schokkend klaar, toen hij begon te vingeren duurde het geen 10 seconden of ik gilde het uit, mij sappen spoten langs mijn billen. De blonde man glimlachtte: “je bent precies in vorm?” Ik fluister: “Pak me, ik wil hem erin, nu!” Ik opende mijn benen en toen ik zijn paal in mij voelde komen, dacht ik nog maar aan één ding: klaarkomen! “Dieper, rapper, jaaaa zo!” hij deed wat ik vroeg en beukte in mij, ik bewoog fel mee, we ramden op elkaar in daar kwam het: “Aaaaaaaaah!” Het orgasme knalde door ons heen, grommend spoot hij in mij en ik schreeuwde het uit: “Ooojaaaaaa, jaaajaaa!” Heerlijk was het, wat heb ik toch een fijn beroep.

Ik lig nog steeds op bed, ik twijfel of ik me nog eens zou masturberen, want mijn kut vraagt ernaar! Ik zeg nee want ik heb een voorgevoel. Ik neem een douche, kleed me aan, en alhoewel het geen warm weer is, ga ik sliploos buiten. Een windje waait onder mijn rok, ik hou me in om geen spontaan orgasme te krijgen. Dit is toch te gek hoe hitsig ik ben. Ik kijk al wandelend om me heen, is er geen man in de buurt om te neuken? Ik heb het écht warm, hoewel het zelfs geen 12 graden is.

Ik voel me infeite echt slettig vandaag, maar dat vind ik niet erg. Ik passeer een taverne en zie juist hoe een man zijn hoofd naar me omdraait en glimlacht. Ik schat hem zeker 60, maar dat kan me niet schelen. Ik twijfel geen moment, ik glimlach terug, keer om en stap de brasserie binnen. Hij zit alleen in een hoek tegen het raam op een hoekbank ik ga schuin tegenover hem zitten en zeg heel zwoel: “Hallo, heb je zin?”. Ik schrik van mezelf, want zo direct ben ik normaal niet.

De man kijkt even verwonderd, hij is knap, met grijze haren, het Richard Gere type. Net als hij iets wil zeggen herinner ik mij dat ik geen slip aan heb en besluit ik direct de “Basic Instinct” scène over te doen. Met open mond staart Richard naar mij terwijl ik zeer langzaam, enkel voor hem, mijn benen open. Heel geleidelijk zite hij mijn kale kut in volle glorie voor hem. Hij slikt, krijgt het duidelijk warm, ik open mijn benen zo ver ik kan. Hij kan nu zelfs merken dat er druppels geil uit mijn spleet druipen op de bank. Ik hijg onbewust, ik krijg het zelf plotseling bloedheet van mijn exhibitionisme.

Ik schrik me gek als de kerel plots naast me zit en ongegeneerd tussen mijn benen naar mijn lekkende kut grijpt. Hij nijpt er zachtjes in, zoals in een rijpe pruim, mijn sappen gutsen zijn hand druipnat. Ik hou me in want ik voel een orgasme komen. “Kom mee” gebiedt de man, “ Ik wil je poepen, nu!” Hij kijkt me diep in mijn ogen, ik smelt weg en kan enkel knikken. Zijn platte taal “poepen” (voor de hollanders hier: neuken) maakt me nog hitsiger. Hij staat recht, wandelt even naar de toog om te betalen, en zwaait naar me dat ik hem moet volgen. Heel gedwee doe ik dat, ik stap achter hem en denk maar aan één ding: ik wil zijn lul in mij!

Op straat gekomen zie ik hem naar een knalgele Ferrari stappen, hij houdt de passagiersdeur voor me open en fluistert: “Wenst u in  te stappen alstublieft?” Verbaasd vlei ik me neer op de luxe lederen zetel. Een man van uitersten, direct en plat, maar toch ook gentleman. Keigeil dat ik ben, maak ik mijn riem vast en trek in één ruk mijn rok omhoog. Richard naast me blaast als hij mijn blote billen en natte kut ziet. “My God” mompelt hij als hij doorrijdt, “Ben jij een hete teef Marijke! En ik die dacht dat het sprookjes waren!” Hij kijkt me lachend aan. Ik kan het niet tegenhouden dat ik bloos, het is logisch dat hij me herkent, maar ik stond helemaal niet stil bij mijn beroepskunsten, ik heb nu gewoon zin om keihard te poepen met die bink!

10 minuten later stoppen we voor een poort die hij op afstand opent en we rijden een dreef op tot aan een statige villa. Ik denk bij mezelf: wacht maar, je krijgt hier en nu al een show van mij. Met beide handen begin ik me te masturberen. Van opzij zie ik hem hijgend toekijken hoe ik kronkelend met mijn vingers in mijn natte kut zit te rammen, ik ga met mijn kont op en neer terwijl ik me dieper en dieper fist, “Oojaa, lekker is dat” en dan ga ik door tot ik gillend spuit: “Oooooojaaaaaaaaaa!” Ik hijg nog na en zie dat Richard zijn tent in zijn broek in bedwang houdt. “Naar binnen, kom, zegt hij.

Ik volg hem door een hall, een marmeren trap op, direct een enorme slaapkamer binnen. Hij pakt me vast en werpt me op het King Sizebed. En dan scheurt hij letterlijk de kleren van mijn lijf. Mijn rok gaat in reepjes, mijn blouse in stukken van elkaar, hij opent mijn benen en beft mij als een bezetene: ik voel zijn tong overal in mijn foef, oooh hoe heerlijk, nog geen minuut en ik gil heel zijn villa bij elkaar! “Jaaaaaaaaa!”

Hij staart me aan, zijn gezicht blinkt: hij is effectief gewassen met mijn kutsappen. “Mijn tetten!” beveel ik, “Zuig aan mijn tepels, nu!” Als een gek begint hij aan mijn tepels te tutteren, zacht en hard, mijn kut lekt van geilheid, mijn tepels staan keistijf van zijn geknabbel. Ik duw mijn memmen zo diep mogelijk in zijn sabbelende zuigende mond, oooh heerlijk is dat! Nu is het mijn beurt. Ik trek zijn hemd van zijn lijf, zijn broek omlaag en daar wipt zijn paal uit zijn broek: snoeihard, mmm, hoe lekker! Ik sluit mijn lippen om zijn eikel en begin ontstuimig te zuigen.

Hij grijpt mijn haren en ik pijp dieper en dieper, ik neem heel zijn lul en dan zijn ballen in mijn zuigmond. Ik voel dat hij gaat komen, en kijk vragend omhoog: “Zal ik je pap slikken of wil je in een ander gat spuiten?” Hij twijfelt even en fluistert dan: “Ik wil mijn piet eerst in je kut rammen!” Hij draait me om, grijp mijn billen en legt mijn benen over zijn schouders, dan dringt hij in één knal diep in mij, “Aaaaah!” Ik gil het uit en schreeuw: “Poep mij, poep me dan, jij geile bok, ooojaaaaaaa!”

Hij beukt dieper en dieper in mijn spleet, ik krijg plots multi-orgasmes, ik roep en brul en gil, telkens weer golft de extase door heel mijn hete trillende lijf. “Jaaa neuk voort, harder, dieper in mijn kut, jij vetzak, komaan jaaaaaa!” Zwaar grommend knalt hij voort, net als ik denk dat hij gaat schieten, haalt hij zijn paal uit mijn kut. Even komt zijn hoofd dicht bij mij, hijgend bromt hij: ”En nu ga ik je pas goed pakken, jij teef, in je kont, in je hoerenreet!” Ik kan niks uitbrengen, ik laat hem gewoon doen, hij draait me hardhandig om en dan voel ik zijn tong in mijn aars kronkelen, “Waaauw!” Ik wiebel op en neer, zijn tong speelt zo heerlijk diep in mijn kont, ik voel dat ik weer ga komen. Dan stop het, hij waarschuwt: “Hier kom ik!” en boort zijn paal in mijn kontgat, “Aaaaaaaaaaah!”

We beuken op elkaar in “Jaaaa, doe voort, dieper in mijn gat, ooooh jaaa, komaan, splijt mijn hol, jaaaaa!” Ik voel zijn adem, hij gromt en grolt en schreeuwt plots: “Ik spuit je vol, ik spuit je vol jij hoerenslet, hier kom ik in je dellegat!” Ik voel de knal van zijn daverende eikel, hij spuit zijn lading zaad diep in mij en ik ontplof samen met hem, de wereld vergaat, gillend als beesten komen we samen klaar in een onbeschrijfelijke climax, ik blijf drijven in een onaards gevoel van hitte, sperma en intens genot, telkens weer, een minutenlange draaikolk van Goddelijke Orgasmes…

My God, dit was XII op de Seksschaal van Mercalli! Natrillend en bevend glij ik terug in de wereld. Hij lig naast me en glimlacht. “Waauw” fluistert hij, “Je bent een miljoen keer geiler dan ik ooit had gedacht.” Ik grijns en zeg nuchter: “Probleem is wel dat ik niet naakt naar huis kan, je hebt mijn kleren verscheurd, remember?” Hij stap elegant uit bed en opent de middelste deuren van een lange spiegelkast. “Kom en kies” gebaart hij. Ik nader de kast en kijk mijn ogen uit. Waauw, ik ben echt geen modefreak of zo, maar hier kan ik mijn keuze wel vinden!

Een kwartier later zet hij me af waar ik vraag. Mijn echtgenoot zal wel verbaasd zijn om me te zien in een ensemble van Gucci, schoentjes van Louboutin en een handtas van Chanel en, nog steeds, zonder slip, die had hij niet in huis. Het grappige is, ik wou gewoon lekkere seks, zonder aan geld te denken – hetgeen meer gebeurt – maar ik ben nog nooit zo royaal vergoed geweest. Tja, hij drong erop aan, en wie ben ik dan om nee te zeggen?

Ziezo, ik hoop dat je mijn seksavontuurtje leuk vond. Tot mijn volgende geile belevenis!

Geile kusjes

xxxxx

Hot Marijke

PS En nu trippel ik naar huis, mmm, ik heb zin om te neuken…