Cadeaubon 1 uur privé = 50 euro korting!

11-KADOBONLieve klanten,

Af en toe wordt er mij gevraagd waarom ik zo weinig “acties” doe.

Wel, dat komt vooral omdat ik mezelf niet graag in de “solden” plaats. Alles heeft een verhouding prijs/kwaliteit en ik vind dat mijn basistarief van € 200 voor een uur privé-ontvangst een zeer democratische prijs is voor hetgeen ik te bieden heb. Ik weet dat er meisjes zijn die € 25 voor een uur (moeten?) vragen, als jij dat ok vindt, ga erheen, bedenk wel dat er iets niet klopt.

Nog straffer is een advertentie die ik vorig jaar toevallig tegenkwam: “JA heren, slechts 50 € voor 9 rasechte puur natuur amateursletten die er zin in hebben.”  Jawadde, dat is € 5,5 per slet, het tarief van 50 jaar geleden! Ik wil zelfs niet weten hoe dit mogelijk is, dat het niet kosjer is beseft zelfs de domste hoerenloper.

Zijn dat soort meisjes van plezier (?) stielbedervers voor mij en andere dames als ik? Nee, simpelweg omdat zij een ander publiek aantrekken. Het moet zo goedkoop mogelijk, een gat is een gat, erop en erover. Dat soort seksen (?) is absoluut mijn stijl niet en van mijn geacht cliënteel evenmin.  Bij mij komen ze voor een vrouw met uitstraling, warmte en ervaring, voor een belevenis vol lekkere seks & entertainment en ze zweven als ze doorgaan. Daarvoor doe ik het en daarvoor komen ze, mijn trouwe klanten.

Wel negatief is: door de onmogelijke lage prijzen van al die derderangshoeren denken sommigen dat ik duur ben. Dat is echter een ***Michelinrestaurant vergelijken met een kutfrituur. Jij moet bij Hertog Jan ook niet binnenstappen en vragen of je een exquise Kreeftenschotel van € 200 mag degusteren voor € 25: je zal zeer terecht verwezen worden naar Frituur Arthur om aldaar stinkfritten met bouletten te vreten uit een kartonnen bakske. Prijs/kwaliteit, je kan er nooit onderuit.

Toch heb ik een aanbod dat blijkbaar iets te “verborgen” ligt voor de meesten van jullie, namelijk: mijn cadeaubon. Tja, je moet mijn site beter verkennen hé. In mijn webshop staat een cadeaubon die een directe korting van € 50 geeft op een uur privé met mij: dus € 150 ipv € 200. Je staat er misschien niet zo direct bij stil, maar een cadeaubon kan je ook aan jezelf geven. Je kan telkens weer zo’n bon bestellen en je steekt iedere keer  € 50 in je zak: na drie keer heb je genoeg voor een nieuwe date!

Na jouw storting vul ik een cadeaubon in op jouw naam, ik dateer, nummer en onderteken hem persoonlijk: pas dan is hij geldig en mail ik jou om verder af te spreken.

Ziezo, nu weet je het, hier kan je mijn bon vinden en bestellen: CADEAUBON.

Dikke hete zoenen en tot gauw!

xxxxx

Hot Marijke