31 jaar vandaag!

home472

Lieve fans,

Ik ben tram 3 nu een jaar gewoon en mijn schrik was ongegrond: ik voel me beter dan ooit: meer volwassen, evenwichtiger, zelfzekerder en vul zelf maar aan met nog x positieve eigenschappen. ūüôā Uiteraard heb ik mijn mindere dagen, wie niet? Toch ervaar ik dat ik¬†nog veel meer van het leven geniet en daarmee bedoel ik niet enkel seksueel, maar ook¬†intellectueel en emotioneel. Blijkbaar krijg je in de loop der tijden alsmaar nieuwe inzichten die je leven verrijken. Ook is het zo dat ik in mijn job steeds nieuwe mensen leer kennen, hetgeen zeer boeiend is.

Ik zit nu 12 jaar in het vak, ik zeg niet dat dit uniek is, maar ik heb er al velen weten komen en gaan. Er zijn jaloerse criticasters die al jaaaren beweren dat het met mij gedaan is, helaas pindakaas, ik ben alive and kicking en denk er niet aan om te stoppen! Een “mooi” voorbeeld van afbraakjournalistiek: vorige maand gaf ik¬†een eerlijk interview aan de Krant Van West-Vlaanderen waarin ik o.a. vertelde dat het sinds de crisis van 2008 minder druk is. Direct springt het Nieuwsblad er op, met als negatieve titel Hoe Hot Marijke aan haar naam kwam en waarom ze alsmaar minder klanten heeft.¬†Waarom niet: “Hot Marijke geeft eerlijk toe: de crisis heeft ook onze sector getroffen!”

Als je de tekst zelf leest Рen je kan ook linken naar het originele interview Рmerk je wel dat er niks negatief instaat, het is een spontaan en oprecht verhaal: zo ben ik nu eenmaal. Zielig dat een krant als het Nieuwsblad lezers tracht te lokken met een misleidende titel, in feite een traditie van gore rioolblaadjes. Verkoopcijfers opkrikken? Spijtig en onbegrijpelijk, want ik had altijd een goede band met het Nieuwsblad.

Voor de rest niks dan positieve berichten van het Hot Marijke “front”. Ik hou meer en meer van Knokke, deze prachtige stad waar ik vandaag precies 8 jaar woon en werk. Ik ben dol op mijn man en zoon, ik kom goed overeen met mijn familie, heb¬†toffe klanten en talrijke fans, dikke vrienden en vriendinnen. Ik geniet elke dag intens van het leven,¬†ik ben¬†8 kilo (!) afgevallen in de laatste 4 maand, en straks vier ik mijn verjaardag in intieme kring. Ik ben een gelukkige vrouw!

Dikke kussen

xxxxx

van een 31-jarige Hot Marijke