Cuckolding, een lifestyle.

cuckold 06

Wat is een cuckold?

Vandaag gaan we het hebben over de lifestyle “cuckolding”.

Het woord ‘cuckold’ is waarschijnlijk gebaseerd op het gedrag van de koekoek. De vrouwtjeskoekoek paart met een alfa-mannetje, die vervolgens vertrekt om andere vrouwtjes te bevruchten. Het vrouwtje keert terug naar haar partner (die dus niet dat alfa-mannetje is) en samen brengen ze de kinderen groot die het gevolg waren van mama’s slippertje.

Traditioneel was een (menselijke) cuckold het object van hoon: wanneer werd ontdekt dat ‘s mans vrouw haar plezier had gevonden in het bed van een ander was zij een overspelige en hij haar cuckold. De man was hoorndrager geworden, in de taal van Voltaire het bekende “cocu”.

Het woordenboek definieert een cuckold als “a man with an unfaithful wife.”

In de context van alternatieve lifestyles, heeft de cuckold een positie die ergens tussen die van de traditionele definitie en die van ‘swingers’ in zit. Het verschil met de eerste definitie is dat de hedendaagse cuckold zowel op de hoogte is van zijn vrouws ‘ontrouw’, als dat hij er seksueel opgewonden van wordt: het verschil met de tweede definitie bestaat hieruit, dat ‘swingers’ beiden betrokken zijn in hun buitenechtelijke verhoudingen, of ten minste als gelijken naar bed gaan, waar dat bij een cuckold allerminst het geval is.

In gewoon Nederlands: een cuckold is een man die zijn vrouws ontrouw accepteert en steunt en seksuele opwinding haalt uit haar doen en laten. Het is mogelijk dat hij zelf, soms in deeltijd, een normale seksrelatie heeft met zijn vrouw, maar het kan ook zijn dat hij accepteert dat zijn vrouw een andere man heeft gekozen die hem in bed volledig vervangt.

Waarom zou iemand een cuckold willen zijn?

Er bestaan een aantal redenen waarom een man een cuckold zou willen zijn. Elke combinatie van die redenen komt voor en een bepaalde combine kan (en zal) de relatie van een specifiek koppel duiden:

cuckold 02

Onderwerping

Gehoornd worden is vaak een uiting van totale onderwerping, met als toegevoegd element dat tenminste één derde persoon (de minnaar) de rol van de cuckold kent. Een cuckold kan veel plezier halen uit het dienen van zijn vrouw en, soms, ook haar minnaar. Als hij onderdanigheid wil ervaren, kan het hem veel genot geven zijn vrouw en haar minnaar ontbijt op bed te brengen; als hij haar dominantie wil voelen, werkt het uitstekend wanneer zij hem opdraagt de kamer te verlaten zodat zij en haar minnaar ongestoord van elkaar kunnen genieten.

Daarbij gevoegd de wetenschap dat zij met haar seksualiteit kan doen en laten wat ze wil met wie ze dat wil, terwijl hij beperkt is tot wat zij hem toestaat, is waarschijnlijk de ultieme vorm van adoratie en onderwerping: hij draagt zijn seksleven over aan haar, terwijl er van wederkerigheid geen sprake is.

Vernedering

Veel swingers en mensen met een alternatieve levensstijl trekken de streep bij vernedering en verwerpen het als zijnde weerzinwekkend. Toch zullen velen van hen SM in een relatie begrijpelijk vinden. Vernedering is eenvoudigweg een vorm van mentale SM. Waarom zou iemand ervoor kiezen ‘gestraft’ te worden en erachter te komen dat dat hem seksueel opwindt? Als je het antwoord op die vraag kunt geven en er begrip voor kunt opbrengen, begrijp je ook wat er interessant kan zijn aan vernedering als seksuele stimulans. En als een man vernederd wenst te worden, wat zou dan beter werken dan te zien, te horen, te weten dat zijn vrouw een andere man in bed verkiest?

Wanneer de ervaring bovendien wordt versterkt doordat zijn vrouw hem letterlijk laat zien dat haar minnaar stukken beter is dan hijzelf, dan is de vernedering compleet. Door deze ongebruikelijke wisselwerking van (toegestaan) ‘bedrog’ beleven beide partijen de meest extreme sekskicks van hun leven, zonder enige twijfel.

Voyeurisme

Hoewel ik vermoed dat voyeurisme ondergeschikt is aan de twee bovenstaande redenen, is het zeker waar dat zich in een leven niet veel gelegenheden voordoen twee mensen seks te zien hebben. Dat is ook waarom homevideo’s zo populair zijn! Niets kan echter het echte werk, recht voor je neus, benaderen… en het uitnodigen van een andere man in je vrouws bed geeft je zonder twijfel een plekje op de eerste rij.

cuckold 03

Angst

Een cuckold verklaarde zijn opwinding als “veroorzaakt door de dualiteit van bang en geil zijn.” Angst is een krachtig afrodisiacum. Misschien heeft zijn lichaam een zekere hoeveelheid adrenaline nodig en dat kan prima worden gegenereerd door angst.

Waar zou je bang voor moeten zijn? Een cuckold kan bang zijn voor (en opgewonden raken van) de gedachte vernederd te worden in het aangezicht van zijn vrouw en haar minnaar, hij kan bang zijn dat hem verteld zal worden dat hij een bepaalde (vaak lange) periode niet zal mogen klaarkomen, hij kan bang zijn voor geluiden die zijn vrouw wel maakt bij haar minnaar maar die hij nooit hoorde als ze met hem vrijde, of hij kan gewoon het onbekende vrezen.

Het onbekende

Veel cuckolds geven toe dat ze geen idee hebben waarom dit hen zo opwindt, maar voor de meesten onder hen is het een seksuele fantasie met grote impact. Ze zien haar veel liever in geile actie met een ander, dan zelf seks te hebben met eender welke vrouw, hoe mooi die ook mag zijn! Het is net als met elke andere seksuele fantasie: we kunnen stukjes van de puzzel duiden, maar een echte verklaring van waarom het zo opwindend is zullen we nooit kunnen geven. Vele cuckolds vertellen dat zij geen idee hadden dat deze praktijken hen zo konden opwinden, totdat hun vrouw vertelde over een aantrekkelijke man, of over een man die haar probeerde te versieren, en dat dit haar wel “iets” deed. Op dat moment krijgt de man een boodschap van ‘een andere orde’, tot zijn eigen verbazing prikkelt haar verhaal hem positief, en hij vraagt zich af wat er in godsnaam met hem aan de hand is. DAT is een cuckold in wording.

Waarom zou een echtgenote haar man willen cuckolden?

Legio vrouwen bedriegen hun man. Over die vrouwen hebben we het hier niet, we hebben het hier alleen over stellen die samen hebben besloten de weg van cuckolding te gaan. Als je ontdekt hebt dat jouw vrouw je bedriegt, en je bent er niét mee akkoord, lees dit dan niet, ga naar een relatietherapeut of een advocaat!

Vele cuckolds beschrijven jaren en jaren waarin ze hun vrouw vragen seks te hebben met een andere man. De vrouw biedt hier meestal weerstand tegen, om een aantal redenen. Om te beginnen druist het in tegen alles wat ze heeft beloofd toen ze hem huwde en ze is ervan overtuigd dat seks met een ander het begin van het einde van het huwelijk is. Ten tweede is het vaak bedreigend voor de vrouw, omdat ze aanneemt dat het een voorbode is voor seksuele uitstapjes van haar echtgenoot (mocht je dat allebei willen, veel plezier: je bent terug in de categorie der swingers en dit verhaal gaat niet over jou). Ten derde zijn veel vrouwen, vooral als ze de dertig zijn gepasseerd en niet meer op Barbie lijken, bang dat geen enkele man hen aantrekkelijk zal vinden. En de teleurstelling van vele afwijzingen willen ze zich liefst besparen. Tenslotte maken ze zich (volkomen terecht) zorgen over alle gemene dingen des levens: slechte mensen, negatieve vibraties, vieze ziekten.

Waarom zeggen vrouwen dan ja? Sommigen doen het eenvoudigweg omdat hun mannen er weinig van bakken in bed. Ik geloof echter dat de meesten beginnen (merk op dat ik zeg ‘beginnen’, de redenen veranderen later) om het brandende verlangen van hun man te bevredigen. Wat voor sommige vrouwen ook wel een reden is, is dat zij voor hun huwelijk weinig seksuele ervaringen hebben gehad en nieuwsgierig zijn naar wat er zoal beleefd kan worden. En als de weinige ervaringen die ze hebben dan ook nog tam zijn geweest, vragen ze zich oprecht af waar iedereen het toch over heeft.

Als de vrouw andere mannen begint te ontmoeten is het nog een heel andere – en vaak moeilijke – stap haar echtgenoot te gaan cuckolden. Ze houdt immers van hem! (En als ze niet van hem houdt, is het de hoogste tijd om weer professionele hulp of een advocaat in te schakelen). Het is voor een vrouw moeilijk te geloven dat haar man oprecht wil dat zij liever seks heeft met haar minnaar dan met hem. Het is nog veel moeilijker te geloven dat hij er van haar echt alles over wil horen. Meestal begint dit deel heel voorzichtig: de vrouw laat slechts mondjesmaat voorzichtig enkele details los. Ze zal echter zien dat haar man uitstekend (!) reageert en ze zal merken dat hoe explicieter zij is, hoe meer ze vertelt over haar plezier, des te opgewondener haar cuckold wordt. Als ze het bed deelt met haar minnaar en haar echtgenoot toekijkt, zal ze in het begin haar genot niet makkelijk laten zien. Totdat hij duidelijk maakt dat hij dàt juist heerlijk vindt.

Als het dan allemaal zo lastig en ingewikkeld is, waarom zou je het dan toch willen doen? In de woorden van een cuckolddress: “Ik kan doen en laten wat ik wil.” Wat is het probleem als een vrouw zich realiseert dat haar man àlles voor haar zal doen wat hij kan, zolang zij maar geweldige seks heeft met haar minnaar en haar met groot enthousiasme weer thuis ontvangt (vaak in een brandschoon huis) als ze klaar is?

Daarstraks had ik het over de angst van een vrouw, dat ze niet meer aantrekkelijk gevonden zou worden. Stel je je eens voor hoe zij zich gaat voelen als die leuke, intelligente man die ze ontmoet helemaal voor haar valt! Zien dat hij een erectie krijgt van haar, zijn opwinding gewaarworden als zij zich uitkleedt, als zij hem aanraakt, als hij haar aanraakt… het brengt haar helemaal terug naar haar middelbare schooltijd, maar dan met het seksueel bewustzijn van een volwassene. Het doet absoluut wonderen voor haar ego!

cuckold 04

Wat is het verschil tussen een cuckold en een man met een ‘hete vrouw’?

Hoewel je een cuckolddress zeker kunt omschrijven als een ‘hete vrouw’, is er naar mijn mening een verschil tussen een cuckold en een man met een ‘hete vrouw’. En dat verschil zit hem daarin, dat ze niet alleen seks heeft met andere mannen dan haar echtgenoot, maar dat ze er de voorkeur aan geeft en hem dat ook vertelt. ‘Hot wives’ is weer een ander subcultuurtje in de VS: het wordt gebruikt voor vrouwen die graag – en veel – vrijen met anderen dan hun partner. Ook in deze subcultuur is de man volledig op de hoogte. Vaak is zij echter zijn onderdanige slavin/slet. Voor mij is dat gewoon BDSM, geen cuckolding.

Belangrijke cuckold-thema’s

“Hij is beter dan jij!”

Waarom de vrouw dit zou willen is evident — wat een verrassing; na 5, 10 of 20 jaar huwelijk ontdekken dat seks veel leuker is dan je ooit hebt kunnen vermoeden! En voor cucky is de vernedering in dit geval nog veel groter dan wanneer haar minnaar alleen maar goed geschapen zou zijn: als hij groter is, kun je nog zeggen dat het jouw schuld niet is. Dat is trouwens enkel een psychologische vernedering. Maar als hij béter is, met ongeveer dezelfde afmetingent als cucky, dan is de pijnlijke boodschap: “Jij bent niet zo geweldig in bed,” hetgeen zéér diplomatisch is uitgedrukt. Een keiharde cuckolddress snauwt echter tegen haar sukkelachtige echtgenoot: “Jij bent waardeloos in bed, een zielige knoeier, mijn minnaar is superieur!”

cuckold 05

“Raak me niet aan!”

Hier is nog een groot verschil tussen een ‘hete vrouw’ en een cuckolddress: sommige mannen hebben nog seks met hun echtgenote voordat zij op pad gaat met haar date. Cuckolds mogen hun vrouw zelden aanraken voor zo’n date. Behalve als het is om haar te wassen, aan te kleden of om haar haar make-up aan te brengen. Het is ook logisch: als haar echtgenoot echt zo’n slechte bedgenoot is, waarom zou ze dan haar zin in goeie seks dan door hem laten verpesten? Sommige vrouwen drijven het zo ver dat ze met hun cuckold al dagen van te voren geen seks meer wensen. Dat ze zich zelfs niet meer naakt laat zien. Zij bewaart het allemaal voor haar minnaar: ‘for his eyes only’.

In het extreemste geval, waar de echtgenote haar man permanent heeft vervangen door een andere man (of mannen), komt het voor dat hij haar helemaal nooit meer bloot mag zien, laat staan aanraken. In zulke vergaande situatie kan een sporadische blik op haar blote tieten, kont of kut, voldoende zijn om zijn lusten zo op te wekken dat hij een spontaan orgasme beleeft!

“Maak het huis schoon als ik weg ben”

Als de echtgenoot zijn seksuele inferioriteit erkent, is het zeer wel mogelijk dat hij gaat compenseren. Daardoor kan hij één van de meest gehoorzame mannen ter wereld zijn. Onthoud dat de echtgenoot opgewonden raakt van zijn eigen seksuele onkunde. En dus zal hij het huis schoonmaken, al was het alleen maar om hem eraan te herinneren dat hij zo waardeloos is in bed. Het kan weleens een van de weinige keren zijn dat man stofzuigt met een enorme erectie.

“Ik wil zijn baby”

Ik ben ervan overtuigd dat de meeste cuckold-verhalen waarin de echtgenote opzettelijk zwanger raakt van haar minnaar, fantasieverhalen zijn. Maar ik kan het verkeerd zien. Het is natuurlijk zonder meer waar dat als je echt wilt voelen dat je je vrouw ‘verloren’ hebt aan een andere man, haar zwangerschap uit zijn zaad het summum is. Ik vel hier geen oordeel en dus vertel ik eerlijk dat vele cuckolds enorm opgewonden raken als ze ontdekken dat hun vrouw haar pil niet meer slikt…

Kijken of wachten?

Er is veel discussie over wat spannender is: je vrouw in bed zien met een andere man, of thuis (of elders) wachten terwijl zij met hem op stap is. In het algemeen heeft de cuckold hierin weinig inspraak: de vrouw zal waarschijnlijk het één fijner vinden dan het ander en dat is wat ze zal kiezen. Ook kan het best dat de cuckolddress afwisselt : de ene keer zondert ze zich af met haar lover en bij een andere gelegenheid toont ze haar losbandige seksueel plezier met haar minnaar voor de ogen van haar cuckoldman.

Seks zien recht voor je neus en je voortdurend realiseren dat de vrouw die je daar passioneel de liefde ziet bedrijven je eigen vrouw is, is adembenemend. Zelfs wanneer je zelf seks hebt, krijg je het niet te zien: het beeld van de paal van een man die in en uit een kut glijdt is op zich al stimulerend genoeg, maar wanneer het de kut van je eigen vrouw betreft is het zicht overdonderend.

Als je dan bovendien jouw cuckolddress gillend ziet klaarkomen met die vreemde man, terwijl ze bij jou amper kreunt, dan besef je: dit is pas Goddelijk kleinerend, zo intens kwetsend! Je vraagt je niet af waarom het je ophitst, je bent een minderwaardige cuckold en dit is jouw lot.

Daarentegen, als het krachtigste seksuele orgaan inderdaad tussen de oren zit, is er veel te zeggen voor de cuckold die thuis zit te masturberen zich afvragend wat zijn vrouw en haar minnaar nu aan het doen zijn. En nu? En NU? Je fantasie slaat op hol. En… Als je dacht dat tieners zich veel afrukken, kan ik je vertellen dat het amateurs zijn ten opzichte van de cuckold in zijn zesde uur wachten.

cuckold 07

Cream pie

Ik zou bijna zeggen dat hier veel te veel over gepraat wordt, ware het niet dat het zo enorm opwindend is voor praktisch elke cuckold. Of het nu onderwerping of vernedering is, het zaad van een andere man uit je vrouws kut likken is nummer 1 op de cuckold-hitparade. Waarom dat zo is? Ik denk dat hier een combinatie van een aantal taboes samenkomt:

– Mannen horen geen zaad te slikken (hetero’s toch niet…)
– Mannen worden geacht hun vrouws kuisheid/reinheid te verdedigen met hun leven, eeuwige trouw weet je wel.
– Ejaculeren in een vrouw is een krachtig symbool van bezit en het zien van het zaad van een ander in je vrouws meest persoonlijke, intieme plek is een onmiskenbaar signaal dat jij niet de enige (of zelfs belangrijkste) persoon in haar leven bent.  Of in ieder geval in haar lichaam.
– Als er één ding is dat ‘bewijst’ dat je vrouw je ontrouw is geweest, dan is het wel de aanblik van zaad dat uit haar vagina druipt, als je weet het niet jouw sperma is en zeker als je er getuige van was dat een andere man het er voor jouw eigen ogen ingepompt heeft.
– De enige manier waarop dat zaad in je vrouw is kunnen komen, is wanneer zij hem tot een orgasme in haar heeft gebracht. Niet enkel heeft ze een cuckold van je gemaakt, ze deed het extreem geil en opperst vernederend.
– Zaad slikken is niet gemakkelijk voor een hetero. Het oplikken – vooral als het een grote hoeveelheid is – is meestal erg moeilijk en benadrukt het humiliërende aspect van wat je vrouw je aandoet. Jouw minderwaardigheid is duidelijk: je bent een nul.
– Als je het moet doen terwijl de minnaar toekijkt, onderwijl geknuffeld en gekust door je vrouw, is je plaats in de pikorde compleet helder. Zeker als die twee je ook nog uitlachen om de moeite die je ermee hebt.

Door al deze redenen vinden de meeste cuckolds cream pies horen tot hun krachtigste fantasieën en hun geilste ervaringen, het is de meest extreme kleinering.

Beste citaten van cuckolds

“Cuckold zijn klinkt niet als iets waar de meeste mannen trots op zouden zijn, dat komt echter omdat ze het niet begrijpen.”

“Het is soms moeilijk voor mijn echtgenoot als hij zich sociaal dient te gedragen met een man waarvan hij weet dat ik ermee neuk.”

“Er gaat niets boven de geluiden die mijn vrouw maakt als zij schaamteloos seks bedrijft met haar minnaar.”

Besluit

Cuckolding is een lifestyle, gelijkwaardig aan eender welke andere levensstijl die je als koppel samen wenst waar te maken. Voorwaarde is vooraf duidelijke afspraken maken en regelmatig de evolutie van deze speciale relatie bespreken en eventueel bijsturen. Zonder enige twijfel is een wederzijdse innige liefde en een oneindig groot respect noodzakelijk om cuckolding aan te kunnen en er beiden gepassioneerd van te genieten. Veel succes!

cuckold 01

Zie hierboven de finale natte droom van cuckold én cuckolddress met minnaar!

Nog veel plezier, ik verwacht jullie commentaren en indien jullie zélf aan cuckolding doen, vertel me jullie verhaal.

Geile zoentjes,

xxxxx

Hot Marijke