De 10 grootste misvattingen over Hot Marijke

Lieve lezers,

Deze keer, zonder enige schroom, een blog die enkel over mij gaat en me dus zeer nauw aan het hart ligt. Ik ben ook nu heel eerlijk en recht-door-zee, zoals je dat van mij gewoon bent. Geen bullshit maar de naakte waarheid!

Er zijn nu eenmaal groteske meningen over mijn doen en laten, mijn privéleven, mijn doelstellingen enzovoort. Ik lig daar niet wakker van, integendeel, het amuseert mij als ik merk hoe dikwijls men de bal totaal misslaat. Indien iemand me persoonlijk benadert en mij een serieuze vraag stelt, zal ik altijd, heel vriendelijk, een zo precies mogelijk antwoord geven. Meestal zijn mensen verrast door mijn openheid.

Ik vertel het voorgaande om het volgende duidelijk te maken: alles wat in deze blog vermeld staat, heb ik ergens wel ooit aan iemand verteld, maar nooit alles aan iedereen tegelijk. 🙂

Ok, hier gaan we dan met de 10 grootste misvattingen over mij.

1 – Ze is nymfomane!

Nee hoor. Ik hou ontzettend veel van sex, dat is geen geheim, maar ik ben niet verslaafd. Ik geniet intens van sex, nymfomanes verslinden mannen in het oneindige omdat ze nooit de echte voldoening proeven van een knallend orgasme. Infeite is een manzieke vrouw een zielig figuur: ze reikt telkens opnieuw naar de sterren, maar bereikt ze nooit. Ik wel, altijd zelfs, en daar gaat de volgende wijdverspreide misvatting over.

2 – Ze komt nooit klaar!

Nee hoor. Nog straffer: ik kom altijd klaar. Ik heb het ontzettende geluk dat ik verschrikkelijk snel tot orgasme kom én multi-orgastisch ben, ik kom en ik blijf komen, dat weten al mijn klanten. Dat is het prettige: ik hoef niet te faken! Wel wil ik even aangeven dat het ene orgasme het andere niet is. Vergelijk het met de schaal van Beaufort: het kan niet altijd een orkaan zijn, maar een lekkere storm maak je wel mee met mij.

3 – Ze is arrogant!

Nee hoor. Dat beweren mensen die mij niet persoonlijk kennen. Dat komt ook omdat “Hot Marijke” een begrip is geworden, Bigger than Life. Sommigen denken zelfs dat ik niet echt besta, omdat mijn naam zo dikwijls gebruikt wordt als synoniem voor prostituee. Ik vind dat allemaal om te lachen, ik ben zo down to earth als maar kan. Ik walg van arrogante mensen en ben echt niet van plan om van mezelf te gaan walgen.

4 – Ze is snob!

Nee hoor! Deze dwaling is in grote mate ontstaan omdat ik bijna zes jaar geleden van Antwerpen naar Knokke verhuisd ben. Ik woon hier niet uit snobisme, wel omdat ik Knokke de mooiste, gezelligste en properste stad vind van België. Omdat ik wil dat mijn kind hier opgroeit, in een gezonde omgeving, in een kleinschalige vriendelijke gemeente waar mensen elkaar kennen en waarderen, eender welk beroep ze uitoefenen.

5 – Ze is rijk!

Nee hoor. Zeer verre van. Zo’n nonsens heeft ook met Knokke te maken: mensen denken dat alle inwoners hier stinkend rijk zijn. Vergeet het! Ik rij niet met een Ferrari, bezit geen € 5 miljoen-landhuis, speel geen golf met Lippens in de Royal Golf Club du Zoute, ga niet stappen met de Knokse jetset en, heel eerlijk, dat interesseert me allemaal geen bal! Ik leef bewust low profile met mijn gezin en daar ben ik gelukkig mee.

6 – Ze is een aandachtsHOER!

Nee hoor. Wel grappig is dat deze term gebruikt wordt voor mediaGEILE mensen. Lees de laatste deelwoordjes omgekeerd en daar ben ik! Vanzelfsprekend willen celebrities in de schijnwerper blijven, er zijn evenwel grenzen. Af en toe stunt ik via Twitter, voor de rest vraag ik niet om aandacht. Het zijn de media zélf die mij bellen, zoals vandaag “Dag Allemaal” met een gesprekje over Valentijn, volgende dinsdag kopen!

7 – Ze is dom!

Nee hoor. Ik bluf niet met mijn IQ van 145 en EQ dat de pan uit swingt. Eeuwenoude clichés blijven bestaan: blondjes zijn dom, hoeren kan je niet vertrouwen, Hollanders gierig en oude wijven frigide. Wat moet je dan met een oude Hollandse blonde hoer? Onzin om een bepaald beroep te koppelen aan intelligentie. Ondanks hun topdiploma’s zijn er talloze domme beroepsidioten, langs de andere kant heb je werkloze Genieën.

8 – Ze is een kind!

Nee hoor. Ik was 19 toen ik in 2005 met plezier in dit beroep stapte, en zelfs toen was ik geen onnozel beïnvloedbaar schaap, hetgeen critici bedoelen. Ik heb altijd al geweten wat ik wil.  Uiteraard ben ik geëvolueerd: van een bijdehandse zelfbewuste tiener ben ik gegroeid tot de zelfzekere volwassen zakenvrouw die ik nu ben. Wel ben ik nog altijd een kind, in de zin dat mijn beide ouders gelukkig nog leven.

9 – Ze is goedkoop!

Nee hoor. In geen enkele betekenis. Mijn tarieven liggen zelfs iets hoger dan de gangbare vraagprijzen in Vlaanderen. Vergeleken met gangbang-meisjes die € 50 voor 3 uur verdienen, ben ik zelfs zeer kostelijk. Maar dat is een 3e rangsfrituur vergelijken met een ***Michelin restaurant. Goedkoop in de andere betekenis, als mens, ben ik ook niet. Ik straal van empathie en vel nooit direct een oordeel. Ik heb geduld, en dat is duur.

10 – Ze is te commercieel!

Nee hoor. Niet meer dan andere zakenmensen tracht ik door gerichte publiciteit mijn waar aan de man te brengen. Met het grote verschil dat ikzelf mijn waar ben. Toch “verkoop” ik mij niet, ik verhuur mijn gezelschap voor een bepaalde periode binnen de mogelijkheden die ikzelf bepaal. Ik verleen de meest intense diensten die in het leven mogelijk zijn: genegenheid, warmte, genot en extase. Ik ben er fier op dat ik een hoer ben!

 

Dikke zoenen en tot één dezer!

xxxxx

jouw Hot Marijke